Horoskop za nedelju od 30. decembra do 6. januara

Šta nas očekuje na prelazu iz 2019. u 2020. godinu?

Nebo
Unsplash/Bram Naus

Ovan

Posao
Vaš vladar Mars 3. januara prelazi u Strelca i nagoveštava širenje poslovanja i poslovna putovanja . U ovom periodu razmišljate o dodatnoj edukaciji koja vam može poboljšati poslovne uspehe. Pripremate se za drugačiji start u novoj godini ispred vas. Svesni ste svojih mogućnosti i vrednosti i želite da to što bolje unovčite. Potrebno je da prihvatite poneki savet od iskusnijih poslovnih partnera.
Ljubav
Više kretanja i druženja vam svakako prija. Za Ovnove koji su u vezi ili braku sledi harmonizacija odnosa. A slobodni pripadnici Ovna mogu očekivati poznastvo sa osobom koja želi ozbiljnu vezu. Ne ulazite u bliska nova prijateljstva ako ne želite ljubavnu vezu.
Zdravlje
Akutne prehlade.

Bik

Posao
Trudite se da menjate okvire poslovanja. Odlična komunikacija dovodi vas do sjajne saradnje sa poslovnim partnerima iz inostranstva. Edukacija je potrebna da bi još lakše obavljali svoje poslovne zadatke. Napravite savez sa Jarcem, nećete pogrešiti.
Ljubav
Nove osobe ulaze u vaš život hteli vi to ili ne hteli. Za slobodne Bikove dolazi period kada se brzo odlučuju da uđu u vezu. Oni koji su u braku postižu dobar kompromis sa partnerom.Očekuju vas romantični trenuci sa voljenom osobom.
Zdravlje
Vodite računa o ishrani. Unosite manje šećera.

Blizanci

Posao
Skriveni talenti i isto takve mogućnosti otvaraju vrata pred vama. Završavate ostatke posla iz prethodne godine.  Usmereni ste ka svakodnevnim obavezama i rešenjima. Vodite računa o realnim planovima. Nemate nepresušne investicije.
Ljubav
Zadovoljni ste jer u svakom momentu imate na koga da se oslonite. Od partnera slobodno tražite da veruje u napredak koji će vas oboje uzdići .  U ovom periodu svaki nesporazum brzo pređe u sporazum i harmoniju. Zato ne gubite vreme na raspravu već uživajte u zajedničkim trenucima opuštanja.
Zdravlje
Moguće alergije na hranu.

Rak

Posao
Poslovi vezani za inostranstvo odvijaće se sa lakoćom. Međutim rizičan plan sa finansijama mogu vam doneti gubitke. Ne rizikujte igrajte na sigurno. Nema prečice do boljeg finasijskog bilansa. Idite proverenim stazama. Bavite se poslom koji vam je dobro poznat.
Ljubav
Tražite od partnera više prilika za zabavu, zajedničke izlaske, kraća putovanja  i podstite ga na vaše lepe zajedničke trenutke. Ne opterećujte ljubav strahovima i brigama.  Usagasite različite stavove oko pitanja svakodnevnog života. 
Zdravlje
Probajte da se više krećete.

Lav

Posao
Potrebno vam je manje egzibicionizma a više ozbiljnosti. Ne pribegavajte manipulaciji i izbegavanju zakona. To vam se može vratiti kao bumerang.  Definišite sve ortačke odnose. Tako kasnije nećete imati nejasnoće.  Ne žurite i ne gledajte stalno na sat. Sve možete postići.
Ljubav
Izbegavajte da ćutanjem i povlačenjem ostavite pogrešan utisak.  Od partnera tražite da vas uveri u ono u šta sumnjate. Komunicirajte i pitajte za sve što vam nije jasno. Propuste u vezi možete ispraviti i nadoknaditi.
Zdravlje
Grlo.

Devica

Posao
Ako ste samostalni u poslu ne obazirite se na lažne glasine koje vas kolebaju. Verujte u sebe i svoju kreativnost.  Držite se svojih poslovnih planova i delujte onako kako mislite da je najbolje. Finansije nisu loše. Vaš savestan odnos prema poslu je vaša lična karta. 
Ljubav
Ne kritikujte partnera. Ostavljate utisak da ste nemoćni. Navedite svoju voljenu osobu da se bori za vas i uzvratite istom merom. Ako ste spremni da poslušate savete od zvezda onda priredite iznenađenje i otpujte zajedno sa partnerom.
Zdravlje
Mogući problemi sa kičmom i kolenima.

Vaga

Posao
Kada se okrenete iza sebe nemate razlog za brigu. Sada ubirete plodove svog rada i truda. Finansije vam nisu direktni cilj ali jesu posledica velikog zalaganja.
Ljubav
Partner je zadovoljan jer vi inspirišete svaki njegov uspeh. Definitivno se ne možete žaliti da vam je dosadno. Zajedno sa partnerom očekujte niz lepih okolnosti. Vaše zajedničke aktivnosti znače i harmoniju u partneskim odnosima.
Zdravlje
Čuvajte se jake prehlade.

Škorpija

Posao
Vaš vladar Mars 3.januara ulazi u znak Strelca u prirodnu drugu kuću. To vam pojačava aktivnost i širi raspoloženje da se maximalno posvetite finansijama i njihovom uvećanju. Imate sposobnost da ubedite druge u prihvatanje vaših ideja. To će vam se višestruko isplatiti. 
Ljubav
Parner ne razume činjenicu da nemate dovoljno vremena da mu se posvetite. Pokušajte da izbalansirate posao  i porodične obaveze.  Budite dinamičniji u komunikaciji i emocijama. Pokazivanja ljubavi nikada dosta.
Zdravlje
Probajte da se opustite.

Strelac

Posao
Spremni ste na radikalne promene.  Pomoć koja stiže od osoba od kojih ste se najmanje nadali prijatno vas može iznenaditi. Ali vodite računa da ne ulazite u sukob sa autoritetima na poslu. Potrebno je da se udružite i prihvatite i tuđe savete i mišljenje.
Ljubav
Ne očekujte da vaš partner ume da čita iz vaših očiju šta želite i očekujute. Potrebno je da jasno i glasno iskažete ono što mislite. To je važno da obe strane ne izvode pogrešne zaključke.
Zdravlje
Grlo i visusi.

Jarac

Posao
Nova poslovna zaduženja obezbediće veći autoritet. Finansije vešto planirate. Uspešani period i za nezaposlene pripadnike Jarca. Na pomolu su poslovne ponude koje će vam se dopasti. Nezavisnost i samostalnost jesu vaši najveći aduti.  Povedite računa da ne stajete uvek ispred svih.  
Ljubav
Podelite obaveze sa partnerom i on će biti veoma zadovoljan. Prepustite se spontanim ljubavnim tokovima. Jedna Račica čeka vaš poziv.  Pred vama je lep period ljubavnih opuštanja. Dozvolite partneru da vam pokaže ljubav.
Zdravlje
Osećate se odlično.

Vodolija

Posao
U raskoraku ste sa poslovnim okruženjem.  Međutim imate podršku sa one strane odakle ste je najmanje očekivali. Ipak razmislite da li vam treba promena. Primenite na sebi sve ono što očekujte od drugih. Tako imate realniju sliku sopstvenih očekivanja.
Ljubav
Ne doživljavajte partnera kao teret. Imate nerealna strah da niste dovoljno dobri. Ne donosite brze zaključke svaka kriza je prolazna. Slobodne Vodolije mogu sresti srodnu dušu.
Zdravlje
Relativno dobro.

Ribe

Posao
Vi ste u fazi prepoznavanja dobrih prilika i dobrih saradnika. Nastavite tako i slušajte svoje instikte. Spremni ste da prevaziđete sve poslovne prepreke i dovedete vaš tim do cilja. Finasije dobre ali nedovoljne. Tražite dodatne načine zarade.
Ljubav
Ljubavni život je na prekretnici sve ili ništa. Brak ili čak raskid. Ne donosite brze odluke kriza koju osećate jeste prolaznog karaktera. Slobodni pripadnici znaka Ribe mogu ući u avanturu sa Ovnom.
Zdravlje
Prilično ste u dobroj formi.

 

Piše astrolog Vesna Trajković

Izvor: Objektiv

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar