Godišnji horoskop za Blizance: 2020. godina je na vašoj strani

Ulazite u veoma aktivan period

Blizanci horoskop astro
Pixabay

Blizanci

Finansije i posao

Horoskop predviđa da je ovo je godina blage stabilizacije. Zato možete očekivati promene i u finansijama.  Prihodi mogu u jednom trenutku biti minimalni da bi u sledećem bili maksimalni. Sredine nema ili mnogo ili manje od očekivanog. Takva je cela godina puna neočekivanih ishoda u finansijama. Međutim vi ste u predhodnoj godini napravili plan koji možete ostvariti u novembru 2020 godine. Puno izazova moguće I nove edukacije dovešće vas do vašeg cilja. Nije vreme za velika ulaganja jer su promene u karijeri i na poslu veoma izvesne. Zato jeste dobar period da se pozicionirate i potrudite tokom godine da naučite nove veštine ili se podsetite starih. To će vas odvesti do željenih prioriteta.  Sve će zavisiti od vaših odluka, zato novine koje vas očekuju na poslovnom planu orate pogurati sa malo više energije I u tom slučaju računajte na stoprocentni uspeh. Zato uvek prespavajte pre nego donesete odluke koje vam menjaju budućnost. Promene nisu negativne ali jesu izazovne, jer iskačete iz svakodnevnice na koju ste navikli. Takođe je ovo godina koja vam daje puno mogućnosti koje će direktno zavisiti od sopstvene volje i želje . Zato je potrebno da budete koncentrisani i veoma detaljni u predviđanjima. Puno zalaganja u poslu vam neće nedostajati zato će i nagrade biti veće od očekivanih. Izvesno je da se vraćate svojim pravim pozicijama.Lakoća komunikacije otvara vam sva vrata. Puno strpljenja i dugoročni plan doneće osnovu za realizaciju ciljeva koje ste zacrtali. Vreme i 2020 godina je na vašoj strani iskoristite prednost.

Ljubav

Partnerski odnosi su tokom predhodnog perioda bili na velikom testu. Zato ako ste uspešno položili očekujte za nijansu mirniji period u 2020 godini. Svi pripadnici znaka koji žele da sačuvaju postojeću vezu treba ozbiljno da razmisle o inteziviranju zajednice a pogotovo o inteziviranju međusobnog poverenja. Otvoreni razgovori uvek mogu dobro doći. Ljubavni život Blizanaca može osetiti pozitivne vibracije ali samo ako bez rezerve budu otvoreni I iskreni. Iako ova godina nekim pripadnicima ovog znaka može doneti srodnu dušu  neće biti lako uspostaviti balansiran odnos. Zato je potrebno da u novoj vezi prevaziđete iskru nedozrelosti poneke neodgovornosti da biste ostvarili kvalitetan odnos koji  može dugo da traje. Ako vaš partner ne zadovoljava vaša unutrašnja očekivanja onda je ovo idealna godina u kojoj treba da radite na ostvarenju bliskosti. Bliskost je ono što nedostaje u vašim emotivnim odnosima. Tako će osobe koje su u dugim vezama ili braku imati česte rasprave koje ih mogu odvesti do razlaza sa partnerom. Potrebno je mnogo razumevanja da bi mogli da nastavite postojeću vezu ili brak. Imate rešenost da promenite život ali to ne znači da I druga strana želi isto, morate naći kompromis. Kompromis može biti najveći kapital vaše ljubavi.  Drugi deo 2020 godine je mnogo povoljniji za uspostavljanje ljubavnog sklada zato pokušajte da održite dobar odnos do septembra. Nova ljubav ili srodna duša takođe se može pojaviti u drugom delu godine. To je period koji vam donosi više sreće i uživanja u zajedničkim trenutcima.

Zdravlje

Stres je vaš najgori neprijatelj. Obzirom da ulazite u veoma aktivan period koji vas neće štititi od stresa, potrebno je da povedete računa o svom mentalnom zdravlju. Planirajte svakodnevni ritual jer će vas to štititi od svakog oblika stresa. Problemi u abdomenalnom delu takođe mogu biti izazvani stresom. Posavetujte se sa lekarom da bi ublažili stomačne tegobe. Redovni pregledi mogu sprećiti akutne tegobe koje neće preći u hronična stanja. Bilo bi dobro da povremeno uzimate suplemente za jačanje imuniteta.

 

Piše astrolog Vesna Trajković

Izvor: Objektiv

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar