Godišnji horoskop za Raka: Lakša godina od prethodne, izazova neće nedostajati

Dolazeći period vam donosi sjajna društvena zbivanja

Rak horoskop astro
Pixabay

Rak

Finansije

U periodu cele 2020. godine neće vam nedostajati izazova na ličnom planu. Planete iz znaka Jarca pomažu da vam godina bude puna motivacije I  promena kako bi mogli da postavite temelje koji su ozbiljno uzdrmani. Menjate se iznutra I u spoljnom svetu. Naučili ste lekcije u prethodnom periodu.Ipak ova godina obećava puno kreativnosti koja će vam biti isplativa. Čak možete zaraditi I na hobiju koji vam nije nikad donosio prihode. Ako budete dovoljno fokusirani na prioritete rezultati neće izostati. Univerzum vam predviđa spor ali stabilan rast u poslu I finansijama.  Sve što ste započeli u predhodnoj godini ove godine nastavljate i proširujete. Tako da je ovo godina vašeg rasta i prosperiteta. Već u prvom tromesečju povećavate svoje aktivnosti na poslu. To vam donosi mnogo radosti I samopuzdanja koje se u predhodnoj godini uspavalo.. Promenu posla ako želite možete započeti krajem 2020 godine. Najbolje da to bude samostalno izbegavajte priču ortačkih poslova I kompanija. Možete imati gubitke.  Izazovi i dugovi iz prethodnog perioda mogu malo pomutiti dobre vibracije u finansijskom rastu. Međutim zvezde vam obećavaju da ste spremni da zaostale obaveze rešite i nastavite dalje. Vi ste štedljiv znak tako da znate kako da upravljate finansijama.  Ako planirate ulaganje u nekretnine najbolje je da se posavetujete sa stručnim licem. Koristite uvek razum kako bi prevladali osećanja. Idite glavom kroz posao a ne srcem.  Uspešno možete prevazići finansijska ograničenja sredinom godine.

Ljubav

Sjajna društvena zbivanja i poznanstva sa neobičnim osobama donosi vam period ispred vas. Mnogo lakša i bolja godina od prethodne. Naučili ste lekcije u partnerskim odnosima i ostalo je da sada iskoristite svoje znanje da bi mogli da osetite pravu sreću u ljubavi. Za pripadnike ovog znaka koji su u dugim vezama ili braku horoskop predviđa pregršt romantičnih trenutaka. Poboljšanje komunikacije a napete situacije mogu lakše da se prevaziđu.  Za one pripadnike koji nisu završili ili treba da ponove gradivo iz emotivnih potreba ostalo je da obave dugo odlagan razgovor. Razgovor u kome će se pokrenuti sve teme pa I one koje su dugo gurane pod tepih a tiču se neverstva. Suočenje sa prošlošću može kod mnogih parova otvoriti vrata budućnosti.  Nekada je potrebno da pogledate i samo ponekad da ispratite i tuđe potrebe. Pojedine osobe se mogu vratiti u stari odnos koje će ojačati i poboljšati na radost obe strane ali samo do kraja januara. Posle sve do leta možete očekivati nove susrete I prijateljske odnose koji mogu prerasti u ljubavne. Krajem godine mnogi Rakovi mogu da biraju između dve mogućnosti. Univerzum vam daje rešenja na vama je da odlučite koje zadovoljava vaše kriterijume.

Zdravlje

Zdravlje je tokom godine uglavnom dobro. Međutim svoje emocije ne možete zatrpavati velikom količinom hrane pa postoji mogućnost problema sa prekomernom težinom. Ne zanemarujte akutne probleme koji vrlo lako mogu skliznuti u hronična stanja. Zato na zdravstvene probleme obratite pažnju i radite na prevenciji. Potrebna vam je fizička aktivnost. Kontrolišite krvnu sliku.

 

Piše astrolog Vesna Trajković

Izvor: Objektiv

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar