Godišnji horoskop za Lava: Očekuje vas naporan rad i promena mesta boravka

Zdravlje dobro, pazite na kičmu i unosite dovoljno vitamina

Lav horoskop astro
Pixabay

Lav

Finansije
Situacija na poslovnom planu bar za one Lavove koji su zaposleni u državnim institucijama I dalje je napeta. Bar do kraja prvog tromesečja 2020 godine. Imate mogućnost da neko od saradnika želi da vas degradira. Najbolje je da ostanete mirni I ne pribegavate napadu u stilu odbrane. Period je kratak I vi možete pobediti na diplomatski način a ne svađom. U periodu solarnog povratka vašeg Sunca možete očekivati  stare zasluge budu adekvatno nagrađene. Pripadnici ovog znaka koji se bave privatnim poslom godina obećava puno izazova, posla, angažovanja koje vam krajem godine donose satisfakciju. Finansijski dobra godina ispred vas jer će vaš veliki trud disciplina i fokus biti nagrađeni.  Finansije u dva momenta mogu biti  više nego što bi očekivali.  Saradnja sa strancima ili odlazak u inostranstvo mogu se ostvariti krajem 2020 godine.  Nije povoljno da investirate, ostavite investicije za 2021 godinu. Tada možete veoma dobro profitirati ako pametno ulažete kapital koji imate. Vaša posvećenost je evidentna ali rezultati su mnogo veći nego što ste očekivali. Zato je ovo godina u kojoj možete slobodno ostvariti sve svoje zacrtane ciljeve. Uglavnom je period koji nikada nećete zaboraviti. Vaši talenti i vulkanska energija doprinose značajnom prosperitetu čiji ukus osećate već u prvom tromesečju 2020 godine. Dobre poslovne vibracije  I velika zalaganja nastavljaju se  tokom cele godine. To ne znači da nećete imati izazova u finansijama. To se odnosi samo na vaše apetite i prekomerno trošenje. Zato smanjite nepotrebne troškove.

Ljubav
Zahtevnost, kategoričnost I spremnost na žrtvu što potencirate kod sebe nije ono što treba očekivati I od partnera. Ono što može poboljšati vaš emotivni život jeste spontanost na koju ste zaboravili. Zato vratite obične spontane stvari u vaš ljubavni odnos jer one mogu imati esenciju noviteta. Nekada se kroz niz malih stvari dožive velika zadovoljstva i radost. Zato pokušajte sa malim promenama koje mogu vaš ljubavni I emocionalni život dovesti do uzajamnih energija koje dovode u harmoniju. Ako želite da menjate mesto stanovanja ili zemlju boravka učinite to zajedno sa partnerom. Jednostavno je ovo period kada se dobre vibracije osećaju u svakom trenutku vaše svakodnevnice. Vaša ljubavna sfera cele godine liči na slavlje ljubavi u čast. Zato ne tražite još veće da ne izgubite izobilje sreće.

Zdravlje
Dobro zdravlje tokom godine. Međutim obzirom da vas čekaju naporni dani i velika posvećenost poslu možete imati problem sa nedostatkom energije.  Iscrpljenost organizma možete sprečiti izbalansiranom redovnom ishranom I konzumiranje citrusa koji podižu vaše opšte stanje.. Takođe vam mogu pomoći suplementi i vitamini koji vam mogu nadomestiti energiju i vitalnost. Vodite računa o naglim pokretima, čuvajte kičmu.

 

Piše astrolog Vesna Trajković

Izvor: Objektiv

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar