Merkur u Blizancima: Kreću susreti, komunikacija, stižu dobre vesti, laži izlaze na videlo!

Merkur će u Blizancima boraviti od 11. do 28. maja, evo šta nam donosi

Foto/Unsplash/Cam Adams

Merkur ulazi u znak kojim vlada, Blizance, i u kojem se oseća kao kod kuće. To je ono što nam treba da napravi protivtežu u odnosu na planetarna događanja koja slede.

U ovom periodu, Saturn, Venera i Jupiter menjaju svoj direktni hod i kreću se unazad, idu u svoj prividni retreogradni hod.

Mars ulazi u znak Riba i menja energiju kod svih pripadnika zodijaka. Zato je ovaj glasnik zodijaka na pravom mestu u pravo vreme, da nam olakša i da nas obaspe sa boljim raspoloženjem usled ozbiljnih rešavanja sa zaostalim problema iz prošlosti.

Krajnje je vreme da se kupamo u svežoj, veseloj, promenljivoj energiji Merkura u Blizancima. Zato nam neće biti teško da odgovaramo na mejlove, telefoniramo satima i zamenimo video pozive sa druženjem uživo. U prethodnom periodu bilo je skoro nemoguće doći do istine ili dobiti pravu informaciju. Sve je išlo sporo traljavo i neadekvatno.

Vreme je da se ubacimo u “vorp” brzinu i da obradimo zilion informacija kojima smo bili bombardovani. Zato je sada ovo period u kojem nam Merkur daje jasnije informacije. Mnoge laži i neistine ugledaće svetlost dana.

Merkur u Blizancima može nam pomoći da izbistrimo nejasne priče i komunikaciju koju nismo najbolje razumeli. On je tu sa zadatkom da nam odvoji bitne informacije od nebitnih i da nam olakša interakciju sa ljudima oko nas. Biće više komunikacije, susreta, druženja, dobrih vesti, radoznalih uvida. Odličan period za pisanje poruke za osobe koje se bave marketingom, saobraćajem, uslugama…

Zato sada za sve što treba da procenite i ocenite da bi doneli važne odluke, ovo je vreme u kojem mnogo lakše možete ispratiti svoje ideje. Nijedan period nije idealan pa tako možemo očekivati kašnjenja sa realizacijom dogovora i na momenat slabiji fokus, ali to nije prepreka da se završi ono što je započeto. Ipak su ovo dani u kojima možete konzumirati dobru komunikaciju, opušteno druženje sa gromoglasnim smehom. To nam je, ipak, svima najpotrebnije.

Piše astrolog Vesna Trajković

Horoskope našeg astrologa pratite i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Instagram – Objektiv.rs

 

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar