Nedeljni horoskop od 25. maja do 1. juna: VAGA je promenljivog raspoloženja, DEVICA se bavi detaljima

Blizancima krajem nedelje stiže ponuda za novi posao, Bik sredinom sedmice ne treba da ulazi u sukobe

Foto/Pixabay/ Engin Akyurt

OVAN

Posao
Nove i sveže ideje naviru, Uran vas tera da razmišljate unapred. Ne znate ni sami koliko novih ideja izvire iz vas. Veoma dobra nedelja da izrazite svoju kreativnost. Tokom ove sedmice imate dobro samopuzdanje i jaku volju da sve poslove završite na vreme. Krajem nedelje čeka vas zadovoljno
opuštanje.
Ljubav
Ovu nedelju posvećujete domu i uređenju porodičnog prostora. Nie vam teško da promenite sve što vas je do sada nerviralo. Imate značajne razgovore sa bližom porodicom ili familijom.
Zdravlje
Solidno jer radite na preventivi.

 

BIK

Posao
Veoma ste ambiciozni ove nedelje zato pokušavate da progurate nove ideje. Nadređeni će biti veoma zadovoljni sa vašim predlozima. Sredinom nedelje povedite računa da ne uđete u sukobe sa prijateljima. Nije dobar period za ulaganje novca. Situacija na poslu je pod kontrolom osećate se sigurno i udobno.
Ljubav
Ovo je sedmica koja počinje veoma osetljivo kada su vaši partnerski odnosi u pitanju. Osetljivi ste na svaku reč iako nije direktno upućena vama. Razgovarajte sa ukućanima o problemu koji im pravi nervozu. Raspravite nesporazume. Krajem nedelje smirenje napete situacije.
Zdravlje
Povedite računa o ishrani.

BLIZANCI

Posao
Poslovi su u manjem zastoju jer ste vi usporili ritam. Vaš vladar Merkur ulazi u četvrtak u znak Raka i menja vam fokus. Više ćete biti okrenuti porodičnim stvarima. Krajem nedelje možete dobiti ponudu za novi posao.
Ljubav
Početak nedelje obeležen je promenljivim raspoloženjem a to će uticati na partnerske odnose. Pokušajte da izbegnete sukobe koji nemaju pobednika. Brinete za partnerovo zdravlje.
Zdravlje
Odlično se osećate.

RAK

Posao
Promenljivi planovi i ciljevi tokom početka nedelje. Sedmica počinje sa mesecom u Raku i to vam donosi veoma promenljiva osećanja. Takvo promenljivo raspoloženje i osećanja mogu uticati na vaše poslovne odluke. Potrebno je da mislite glavom a ne srcem.
Ljubav
Ove sedmice pomažete svima kojima je pomoć potrebna. Dajete se u svemu sto posto. Možda će vas neko od osoba kojima pomažete dobro otrezniti. Razmislite koliko treba da se dajete drugima i ima li tu nekih granica.
Zdravlje
Osećate premor.

Retrogradni Jupiter uticaće na vaš život do septembra: Jedan znak očekuju velike finansijske i seksualne promene

LAV

Posao
Moguće je dobro poznastvo koje vam otvara nova vrata u poslovnom svetu. Vi ste veoma aktivni tokom cele nedelje jer imate jaku volju da završite masu poslova. To će biti jedna dobra poslovna nedelja. Tako će vam ojačati poslovne pozicije da možete biti veoma zadovoljni.
Ljubav
Dobijate dobar savet od prijatelja iz detinjstva. Partnerski odnosi su na toboganu emocija. Nikako dokraja nedelje nećete smiriti promenljivo raspoloženje. Pripremte se da za vikend izbalansirate ljubavne odnose.
Zdravlje
Veoma se dobro osećate.

DEVICA

Posao
Bavite se detaljima i veoma ste podložni tuđem mišljenju. Novi poslovi su pred vama i nemojte brinuti. Poslovne aktivnosti završavate na vreme i u dogovorenim rokovima.
Ljubav
Prekopavate po prošlosti ali ništa novo nećete naći. Potrebno je da prošlost ostavite iza sebe i tako bez tereta nasttavite napred. Posvetite se porodičnim obavezama na novi način. To će veoma osvežiti vašu dnevnu rutinu. Mogući blaži konflikti koji krajem nedelje jenjavaju.
Zdravlje
Dobro.

VAGA

Posao
Veoma ste promenljivog raspoloženja pa je i posao promenljivog toka. Primorani ste da se prilagodite novim okolnostima na poslu. To vam neće teško pasti tek krajem nedelje.
Ljubav
Veoma ste naglašenih osećanja. Sve shvatate zdravo za gotovo zato osećate blagu napetost. Stalno podsećate partnera na greške pa vas to uvodi u rasprave. Pokušajte da izbalansirate odnose sa partnerom krajem sedmice.
Zdravlje
Nemate većih tegoba.

ŠKORPIJA

Posao
Bavite se zaostalim poslovnim preprekama. Nikako da vas napuste potezi iz prošlosti. Dovoljno je malo prepreka da vas izbaci iz koloseka. Potrebno je da napravite prioritete. Krajem nedelje možete poboljšati poslovne aktivnosti.
Ljubav
Čutljivi ste i spremni samo na tišinu. Povučeni ste. Međutim sredinom nedelje menja se vaša energija i vi se budite. Krajem nedelje ulazite u povolljniji period.
Zdravlje
Bez većih tegoba.

STRELAC

Posao
Previše maštate i mnogo očekujete od sebe. Međutim potrebno je da svoje ideje pretvorite u dela. Sredina sedmice je povoljna da ostvarite bar jedan cilj koji ste zacrtali. Poređajte svoje prioritete.
Ljubav
Potpuno ste posvećeni mlađim članovima porodice. Okrenuti ste porodici. Pomažete da se održi ritam koji je veoma naporan. Rasporedite svoje obaveze i na ostale ukućane.
Zdravlje
Dobro se osećate.

JARAC

Posao
Kod vas se upalio unutrašnji motor ambicije. Puni ste novih ideja. Ovo je dobar period da primenite i svoja poslovna iskustva iz prošlosti. Obnovite povoljne poslovne ugovore koji su vam i do sada donosili profit.
Ljubav
Početkom nedelje veoma ste romantičnog raspoloženja. Takođe ste veoma osetljivi na poteze partnera. Ne shvatajte sve na samo svoj način. Možda ne vidite dobro razloge zašto se nešto stalno ponavlja.
Zdravlje
Odlično.

VODOLIJA

Posao
Novi početak radne nedelje dovodi vas u odličnu energiju. Veoma ste raspoloženi za rad. To se nastavlja tokom cele sedmice. Uključili ste sve unutrašnje motore ambicije. To će nadređeni umeti da pohvale.
Ljubav
Neobični ljudi ulaze u vaš ljubavni život. Vi baš to i volite. Veoma bogat društveni život je pred vama. Mogući susreti sa bivšim partnerom. Razgovarate o lepim prošlim vremenima.
Zdravlje
Dobro.

RIBE

Posao
Nove ideje sejete oko sebe. Puni ste ambicije da nove poslovne projekte pokrenete u sasvim drugom pravcu. Nadređeni su veoma zadovoljni vašim kreativnim radom. Krajem sedmice uspevate da postavite stvari na dobar pravac.
Ljubav
Ljubavna magija vas i dalje drži. Mislite na osobu koju ste nedavno upoznali. Veoma ste senzitivni i raspoloženi za ljubavnu romansu. Za pripadnike znaka Ribe koji su u braku ili dugoj vezi predstoji balansiranje partnerskih odnosa krajem nedelje.
Zdravlje
Dobro se osećate.

Piše astrolog Vesna Trajković

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar