Ako ste osetljivi i razdražljivi, ne brinite: Sve je OK, to mlad Mesec iz znaka Raka utiče na vas!

Vreme je za čišćenje negativnih emocija, evo šta mlad Mesec donosi svim znacima zodijaka

Mlad Mesec

Unsplash/Benjamin Voros

Mlad Mesec u Raku je ciklus koji donosi promene. Nove ciljeve koje možemo da zacrtamo ili napišemo, da bi ih se čvrsto držali jer nam mogu olakšati putovanje kroz transformaciju porodičnih, prijateljskih ili ljubavnih odnosa. Slušajte svoj unutrašnji glas i emocije kako bi vaša duša našla svoju radost. Mesec u konjukciji sa Suncem preko 28 stepena Raka čini vas ranjivim ali istovremeno i snažnim.

Često iz najvećeg bola izađemo jači nego ikada. Ta snaga je potrebna da ovladamo preprekama ispred nas. Zato je potrebno prihvatiti reviziju emocija, osećanja i dopustiti promenama da nam neminovno promene životni put. Zadaci koji nam ovaj mlad Mesec u Raku zadaje su da očistimo đubrište negativnih emocija i da napravimo mesto za pozitivne ljude, emocije i situacije.

Evo kako će uticati pojedinačno na znake zodijaka ova Mesečeva faza:

OVAN

Nije dovoljno što su vas retrogradne planete usporavale i vraćale u prošlost, nego sad i mlad Mesec u vašem četvrtom polju nagoveštava promene. One se tiču promenljivih okolnostI u vašem domu, kod vaših ukućana. Posebno je važno da se nađete ocu na usluzi. Iako imate lažni osećaj da vam neko ili nešto ne dozvoljava da budete slobodni, odgovore pronađite u svojim akcijama.

BIK

Mlad Mesec u vašem trećem polju prirodnog horoskopa opisuje vaše rasprave sa familijom. Svakako je potrebno da napustite sukobe koje ste imali do sada. Isključite svoje emocije u komunikaciji i više se oslonite na čist intelekt. Tada su odluke racionalne, hladne i dobre za vas.

BLIZANCI

Ovaj mlad Mesec nagoveštava promene u prihodima. Bilo da su veće ili manje, ali svakako neredovne. Promenljiva finansijska situacija dovodi vas do novih odluka i novog početka.

RAK

Promene raspoloženja je prvo što vam donosi mlad Mesec u Raku. Veoma ste emotivni i sve može da dođe do vašeg srca. Međutim, promene su već počele i to se ne može zaustaviti. Zato sabijte svoj strah od novih situacija i krenite hrabro napred. Put ispred vas nije lak ali je savladiv.

LAV

Kada je mlad Mesec u vašem dvanaestom polju on radi na vašoj podsvesti, ali i na povremenoj depresiji. Osećate se zatvorenim iako ste možda napolju i u prirodi. Moguće je da brinete za majku koja nije u istom gradu ili državi gde ste i vi. Zabrinuti ste, sa puno negativnih misli i emotivnih teškoća. Zato vam je ugroženo psihičko stanje. Međutim, posle kiše uvek dolazi Sunce, pa tako i vama. Ipak ovaj mlađak donosi promene i vama se otvaraju novi putevi na unutrašnjem i spoljašnjem nivou.

DEVICA

Mlad Mesec u vašem polju mogućnosti i novih nadanja već je doneo promene. Oko vas je puno prijatelja, mogućnosti na poslovnom i porodičnom nivou. Bolje je da se bavite konkretnim nekretninama nego prolaznom pokretnom imovinom. Imate potrebu za emotivnim “uzemljenjem” i to vam niko ne može oduzeti.

VAGA

Mlad mesec u Raku podseća vas da prestanete da forsirate odnose koji nisu za vas. Vreme je da sve što vam ne prija odbacite i ostavite iza sebe. Jer svi odnosi koji treba da se dese dolaze vam u susret, hteli vi to ili ne. Raščistite im put.

ŠKORPIJA

Okrenite se svojoj porodici i svima koji vam poklanjaju pažnju. Zanemarite lažne ljude i lažna obećanja koja nikako da stignu. Zbacite teret neudobnih ljudi i negativnih emocija. Mlad Mesec u Raku daje vam mogućnost malog preokreta u novom ciklusu ispred vas. Promenite poslovnu filosofiju koja vam “ne pije vodu”. Ne gurajte ono što se ne da izugrati.

STRELAC

Mlad Mesec događa se u vašoj kući transformacije zato iskoristite ovaj period i postavite nove životne ciljeve i temelje. Iskoristite ovaj ciklus da preusmerite svoju snagu u prave vrednosti. Vrednosti koje su samo vaše i nemojte biti povodljivi.

JARAC

Vaše polje partnerskih odnosa doživljava promenu. To su porodični, poslovni, ortački i ljubavni odnosi. Nije lako kada menjate dugo organizovane odnose, međutim to vreme je došlo. Zato se pripremite na ključne odluke koje se tiču vaše budućnosti.

VODOLIJA

Emotivni mlad Mesec u Raku donosi vam promenljive odnose sa kolegama. Ponovo vam se javlja potreba za slobodom. Malo ste se previše uneli u svakodnevnu rutinu. Rutina je za vas najveći problem, jer vas goni da menjate sve. Nove želje u svakodnevnim malim bitkama traže da se ispune. Potrebno je da osmislite svoj novi put.

RIBE

Ciklus mladog Meseca u Raku podseća vas da više vrednujete sebe i svoj rad. Vratite samopuzdanje u svoje veštine. Promenite sve što vam smeta i zakoračite u nove poslovne i emotivne prilike. Udahnite punim plućima i živite život svom snagom.

Piše astrolog Vesna Trajković

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar