Godišnji horoskop za Device: 2020. donosi stabilnije prihode i burne emocije

Prošlost zaboravite, krenite od sadašnjosti

Devica horoskop astro
Pixabay

Devica

Finansije

Uzbuđenja na vašem finansijskom nebu neće nedostajati. Međutim ova godina donosi stabilnije prihode koji su vam izostali u prethodnom periodu. Budite mudri i pripremite dobru taktiku od 11. Januara do kraja maja  jer vam je tada najveći izazov u finansijskom smislu. Sagledajte razloge koji su vas doveli do izazovnih posledica. Tako možete bezbolnije rešiti finansijska ograničenja. Rezultati vašeg rada i zalaganja projektuju se na vaše unutrašnje stanje. Zato ste u stalnom blagom osećaju nezadovoljstva. Ovo je godina u kojoj morate uhvatiti kormilo vaše karijere i da ne odstupate od cilja koji ste projektovali. Zadržite palicu moći i odluke u svojim rukama . Dajte sve od sebe da svoj status podignete i izvan trenutno vidljivih granica. Isplatiće se,  put do ostvarenja ciljeva dobro vam je poznat.  Zasićenje u poslu može vam doneti nove motivacije i promene koju žarko želite. Došlo je vreme kada morate uzeti u obzir I tuđe stavove I sugestije.

Ljubav

Puno uspona i padova u vašem partneskom životu. Uslovljavanje pritisci i ultimatumi tokom protekle godine odveli su vas  u slepu ulicu. Borite se za ljubav i to isto očekujte od partnera. Važno je da znate da  analiza  nije dovoljna za harmoničan  ljubavni odnos. Potrebno je da saznate i saslušate šta je to što partner želi. Isto tako je važno da učestvujete i povećate aktivnost u dugoj vezi ili braku. Na taj način možete očekivati poboljšanje. Jer ovo je godina koja će I dalje  testirati vaše ljubavne odnose. Testovi se fokusiraju na vašu spremnost da prestanete da posmatrate i počnete da delujete. Ništa neće biti logično jer vaši odnosi traže ljubav i osećanja. Ne ostavljajte utisak nemoći već učestvujte u funkcionalnom životu udvoje. Potrebni su potpuno novi temelji i dogovori da bi mogli da harmonizujete svje partnerske odnose. Prošlost zaboravite, krenite od sadašnjosti. Uostalom to jedino I imate.  Za slobodne Device ova godina donosi buru osećanja i lepa iznenađenja sa ulaskom u novu vezu.

Zdravlje

Dobro zdravlje kod vas traži rutinu u ishrani. A kada se vi dobro osećate onda možete da se usresredite na druge probleme koje treba da rešavate. Vaše dobro zdravlje donosi dobre odnose u porodici. U suprotnom pravite problem koji želite da svi drugi rešavaju umesto vas. Dovoljno je manje rekreacije i izbegavanje masne hrane da bi održali svoju vitalnost. Premor.

 

Piše astrolog Vesna Trajković

Izvor: Objektiv

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar