Ovog petka Bikovi ulepšavaju svoj dom, a Vodolijama partner sprema iznenađenje

Dnevni horoskop

Nebo vedro
Unsplash/Joss Woodhead

OVAN

Ostalo je još mnogo posla ispred vas ,ali ne brinite nekad je polako upravo brzo. Zato ne brzajte nego tačno po prioritetima uradite sve. Voljena osoba ne može da dočeka vikend koji ste obećali. Odmarajte se više.

BIK

Raščistili ste sve obaveze za danas. Prelazite na svoj dom, ulepšajte svoj dom onako kako samo vi umete. Partner nije radostan zbog obaveza koje ste mu dali. Odlična energija.

BLIZANCI

Danas je sve malo lakše. Vidi se boljitak. Na poslu ste smireniji. Pokušajte da razgovarate sa voljenom osobom. Promena vremena deluje na vase opšto stanje.

RAK

Dobra komunikacija na poslu poboljšava narušene odnose. Opet se možete osloniti na saradnike. Ljubavni problemi nisu danas aktuelni. Vi ste u balansu. Umereno konzumirajte slanu hranu.

LAV

Najmanje ste angažovani danas , jer vam se tako može . Više ste na svežem vazduhu nego u zatvorenom prostoru. Odlučan dan za hedonizam. Partner uživa zajedno sa vama u lepim trenucima zabave.

DEVICA

Poslove obavljate usporeno. Komunikacija i dalje losa sa nadredjenima. Pokušajte da se izbalansirate. Partner se udaljio od vas. Glavobolja.

VAGA

Imate poslovne izazove,fokusirajte se na finansijske poslove. Partner je spreman da se menja. Kad ima volje ima i nade za boljitak. Potreban vam je fizijatar.

ŠKORPIJA

Povoljne poslovne prilike. Otvorite vrata promenama. Novac stiže sa zakašnjenjem. Voljena osoba pokazuje naklonost i ljubav. Raširite ruke i primite ljubav koja dolazi do vas. Kolena.

STRELAC

Povoljan poslovni dan. Novac stiže baš kada ste pomislili da ga nema. Odlična zabava na kojoj možete upoznati bitnu osobu. Ne postoje slučajni susreti. Uživajte u lepom danu. Prejedanje.

JARAC

Nikad ne prestajete sa zahtevima. Poslovno okruženje se umorilo od vaših ciljeva. Spustite loptu. U emotivnim odnosima pokušajte da saslušate osobu preko puta vas. Kičma.

VODOLIJA

Prisutni ste na poslu ,ali odsutni u mislima. Tehnički odradjujete svoje obaveze. Partner vam sprema iznenadjenje. Uskoro idete na zajedničko putovanje. Ljubav cveta iako zima kuca na vrata.

RIBE

Ispunite uslove koji se traže od vas. Posao ne sme da zakoči jer vi niste raspolozeni za ubrzanje. Praznici umeju da vas oneraspolože. Promenite fokus i pristanite da vas voljena osoba organizuje u društvenom životu. Proverite krvnu sliku.

Piše astrolog: Vesna Trajković

Izvor: Objektiv

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar