Nedeljni horoskop od 07. do 14. januara: Pomračenje Meseca donosi krizu Rakovima, Vodolijama depresiju

Bikovima početkom nedelje ljubav cveta, krajem perioda nesporazumi

Horoskop
Unsplash/Aaron Burden

Ovan

Posao
Kontrološite svoju implusivnost. Koristite energiju za poslovne pobede. Dozvolite sebi da budete početnik u novim poslovnim izazovima. Koristite svoju motivaciju za smele poslovne akcije.  Nestrpljenje vas može dovesti do greške.  Mogući problemi  ako se bavite privatnim biznisom. Menjate kurs poslovnih ciljeva.
Ljubav
Puno porodičnih obaveza koje završavatena vreme. Nemate vremena za predah. Partner nije često pored vas. Međutim sve odluke su na vama a to je počelo da vam smeta.  Želite da partner uzme deo svoje odgovornosti. Kažite to naglas. 
Zdravlje
U dobroj ste formi.

Bik

Posao
Problem u komunikaciji na kratko zaustavlja vaše dnevne aktivnosti. Međutim krajem nedelje vraćate se u rutinu koju ste odredili nedavno. Založite se za vaš projekat i ne odustajte tako lako. Potrebno je da naučite nove poslovne veštine.
Ljubav
Početkom perioda ljubav cveta dok će krajem nedelje doći do kratkih nesporazuma. Zajedničko putovanje može osvežiti partnerski odnos. Imajte u vidu da i kada je sve normalno može doći do problema i nesuglasica. Budite istrajni i mirni isplatiće se. Izbegavajte svađu.
Zdravlje
Mogući problemi sa nesanicom.

Blizanci

Posao
Brinete se za pozicije na poslu. Trenutne prepreke brzo se pretvaraju u ciljeve koje možete preskočiti. Privremen zastoj u finansijama ne traje dugo. Ne rasipajte snagu koncentrišite se na ono što vam je najvažnije. Budite praktični i strpljivi. Ne pozajmljujte novac.
Ljubav
Za Blizance u dugoj vezi ili braku ovo je nedelja čarobnih trenutaka sa partnerom. Oni pripadnici znaka Blizanaca koji su u novoj vezi mogu očekivati nerazumevanje. Poljuljano poverenje može ugroziti vaš odnos sa voljenom osobom. Pokušajte na sve načine da povratite veru da bi odnos mogao da se nastavi.
Zdravlje
Virusne infekcije disajnih puteva.

Rak

Posao
Pomračenje Meseca u vašem znaku donosi vam krizu samopouzdanja. Važno je da pametno iskoristite vreme i da se pripremite na okolnosti koje zahtevaju punu pažnju. Izađite iz svoje ljušture i prihvatite neminovne promene.
Ljubav
Veze koje su već bile na kraju mogu se definitivno završiti za sva vremena. A nove koje tek počinju imaju mogućnost trajanja u vremenu. Duge veze ili brak unose nove elemente u odnos i tako poboljšavaju ovu nedelju.
Zdravlje
Stres je vaš najveći nepprijatelj.

Lav

Posao
Početak perioda nije obećavajući. Međutim obzirom da cilj opravdava sredstva vi se budite i krećete svom silinom napred. Potrebna vam je mentalna jasnoća da sagledate mogućnosti. Nova energija koja nadolazi čini vas spremnim za sve nove izazove.
Ljubav
Želite da se povežete sa partnerom na svim nivoima koji vas zanimaju. Morate znati da ne treba da namećete svoja interesovanja. Partner ima svoje potrebe koje ne moraju biti i vaše. Pronađite kompromis. Svima će biti lakše.
Zdravlje 
Redovna kontrola zdravlja nije loša ideja.

Devica

Posao
Želite mir i osamu a to vam ne ide u prilog. Komunikacija je potrebna u vašem poslovnom svetu, želeli vi to ili ne. Održavajte prijateljske veze jer tako možete doći do velikih poslovnih kombinacija. Ne možete sve sami potrebno je da se povežete sa ljudima. 
Ljubav
Niste raspoloženi ni za razgovor ni za ispravljane loših situacija. Potreban vam je neko drugi da to reši. Ljubavni ambijent je nestabilan a vi zatvarate oči pred problemom. Nemate rešenje. Možda ima druga strana. Dozvolite partneru da reši problem.
Zdravlje
Varenje je vaša slaba tačka.

Vaga

Posao
Nije dobro da obraćate pažnju na mišljenje drugih. Na taj način sami sebe unervozite. Stvari u poslovnom ambijentu se moraju prepakovati.  Promene u poslovnom sektoru su neminovne. Pripremite se za novine koje neće biti tako nepodnošljive.  Nalazite svoje mesto koje vam odgovara.
Ljubav
Sve je podložno promenama i sve se može rešiti. Ovo je period kada treba da krenete i rešavate sporne situacije da bi krajem perioda imali čistu situaciju sa partnerom. Vage koje su u dugim vezama ili braku unose esenciju novina koje konzumiraju na opšte zadovolstvo.
Zdravlje
Nemate dobar apetit. 

Škorpija

Posao
Interesantna nedelja ispred vas. Puna aktivnosti i poslovnih sastanaka. Nove mogućnosti se smenjuju brzinom munje. Ovo je period kada treba da iskoristite svoje veštine i uhvatite prednost u odnosu na konkurenciju. Imate ideje koje vas lako mogu dovesti do uspeha.
Ljubav
Privremena razdvojenost sa partnerom može učvrstiti vaš emotivni odnos.  Kad je ljubav jaka ništa je ne može umanjiti pa ni fizička razdvojenost. Vi odlično vladate svojim ljubavnim životom čak i onda kada vas objektivne prilike ne podržavaju.
Zdravlje
Imunitet je dobar.

Strelac

Posao
Sve promene određujete vi sami. Sada ste vi perjanica promena i dobro je jer imate puno ideja koje jedva čekate da realizujete. Prepustite se trenutku i svojoj viziji koja vas vodi u budućnost. Vodite preciznu statistiku svojih prihoda i rashoda. Mali rizik jeste dozvoljen ali samo ako vas vodi intuicija.
Ljubav
Mars je i dalje u vašem znaku i donosi vam korpu amorovih strelica. Probajte jednu po jednu da odapinjete inače vam se mogu vratiti u obliku koplja. Osećate pojačan ljubavni zanos, svi su vam na neki poseban način dragi. Ipak bilo bi lepo kada bi se fokusirali na jednu osobu. Raspoloženi ste za igre i leptiriće u stomaku. Na pomolu nova ljubavna veza.
Zdravlje
Prilično stabilno.

Jarac

Posao
Ako imate porodični biznis pomračenje Meseca u Raku donosi vam problem opstanka.  Početni  uslovi problema nisu laki ali se mogu rešiti ako imate snage i volje. Potrebna je potpuna rekonstrukcija načina poslovanja. Jarčevi koji rade u državnim institucijama mogu očekivati napredak.
Ljubav
Vi ste negde ni na nebu ni na zemlji kada je ljubav u pitanju. Želite da promenite status bilo da ste sami ili u vezi.  Trenutno ste dovoljni sami sebi. To neće dugo trajati. Vrlo lako možete stati na ludi kamen. Osežne krajnosti u vašem ljubavnom životu su i dalje na snazi.
Zdravlje
Posetite zubara.

Vodolija

Posao
Promenite ritam jer ne možete da uskladite svoje potrebe sa okolinom. Početak nedelje ide sporo i za vas jako neinteresantno. Zato će vam drugi deo nedelje doneti aktivnost koju volite i želite. Poslovni sastanci i pregovori mogu doneti dobre dogovore za budućnost.
Ljubav
Prestanite da pravdate partnera. Za dobru vezu nije dovoljna  velika količina samoobmane. Menjajte ako vam se ne dopada emotivni odnos u kojem se nalazite. Međutim ako želite da veza traje potrebno je da se suočite sa realnim okvirima.
Zdravlje
Depresivni ste.

Ribe

Posao
Veoma ste raspoloženi za poslovne izazove. Čekate nove zadatke da bi mogli da upotrebite svoje poslovne veštine. Ova nedelja je stvorena za nove marketinške alate koje upotrebljavate u cilju poboljšanja posla. Vaš talenat dolazi do izražaja.
Ljubav
Putovanje sa partnerom donosi veliku radost  u vaš odnos. Ljubavni život je upravo onakav kako ste zamišljali. Jedino usamljene Ribe nisu u situaciji da uživaju u partnerskim odnosima . To je zato što ideal u ljubavi ne postoji a vi ga uporno čekate.
Zdravlje
Dobro se osećate.

Piše astrolog Vesna Trajković

Izvor: Objektiv

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar