Device su danas nervozne, Lavove prati sreća, Ribama je potreban odmor

Astrologija
Pixabay

OVAN

Dobro ste motivisani. Imate mogućnost dobitka. Organizovani i precizni u poslovnim aktivnostima. Partner očekuje da ćete zajedno promeniti raspored u kući. Učinite to, jer vas posle očekuju ukusni zalogaji. Sladak umor.

BIK

Radni zadaci se gomilaju , ali ne brinite, sa malim zakašnjenjem sve stižete. Nesporazumi sa partnerom zbog okupiranosti poslom. Nadjite vremena za voljenu osobu. Višak obroka može vam napraviti ozbiljan problem.

BLIZANAC

Slaba organizacija remeti vašu uspešnost na poslu. Partnerski odnosi na dobrom putu do oporavka. Izbegavajte hranu sa alergenima.

RAK

Promene na poslovnom planu daju dobru energiju. Balansirani odnosi sa saradnicima. Partnerski odnosi puni ljubavi. Promena raspolozenja.

LAV

Vaše ambicije i dodir sreće direktno vas dovode do finansijskog uspeha. Partnerski odnosi hvataju dobar vetar i ulaze u mirne vode. Smanjite unos šećera.

DEVICA

Poslovni okvir odličan ali vama i dalje nejasan. Pitajte nadredjene sve što želite sa razjasnite. U partnerskim odnosima vreme je za iskrene razgovore. Nervoza.

VAGA

Poslovno ste aktivni , ali radite na rezervi snage. Potreban vam je duži predah. Partner trazi odgovore ,a vi niste raspolozeni za komunikaciju. Hidrirajte se.

ŠKORPIJA

Ne menjajte smer poslovanja. Prepreke koje imate su prolaznog karaktera. Lagani flert i nova simpatija na vidiku. Posetite stomatologa.

STRELAC

Vase poslovne aktivnosti dostižu svoj maksimum. Zadovoljni ste ostvarenim ciljevima. Partnerski odnosi su na minimumu. Zglobovi.

JARAC

Danas ste svoje ambicije uspavali. Želite da provedete vreme sa partnerom. To vam vraca balans u partnerski odnos. Pazite kičmu prilikom napornog vežbanja.

VODOLIJA

Poslovno ste veoma angažovani. Medjutim to vas ne sprečava da se posvetite porodici. Uživajte u okruženju koje vam prija. Partner je udaljen. Problemi sa želucem.

RIBE

Poslovne zadatke odradjujete otežano, jednostavno misli vam lutaju. Potrebna vam je pauza od svakodnevnih obaveza. Zato se posvetite partneru i uživajte u zabavi i šali, jer vas to opušta!

 

Piše astrolog: Vesna Trajković

Izvor: Objektiv

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar