Godišnji horoskop za Bika: Možete dobiti više nego što očekujete

Bikovi, upamtite da zlatne kočije prolaze samo jednom!

Bik horoskop astro

Foto/Pixabay/DarkWorkX

Bik

Finansije i posao

Ove 2020 godine važi pravilo da zlatne kočije prolaze samo jednom. Zato već u prvom tromesečju ove godine  iskoristite energiju koja vas pokreće sa mrtve tačke. Energija koja vas budi i daje vam zamah. Nećete imati vremena za dugoročne isplanirane akcije. Događaji koji se nižu traže trenutnu reakciju. Zato ne čekajte ne planirajte već reagujte odmah. Iskoristite poslovne ponude I mogućnosti koje vam padaju u krilo. Ova godina vam može otkriti skrivene potencijale koji nisu uvek vezani za rutinu.
Već u prvom tromesečju ove 2020 godine možete dobiti više nego očekujete. Uran koji tranzitira vašim znakom u direktnom hodu donosi vam povremene komplikacije koje uspešno rešavate. Nagrade mogu biti visoke a vaš finansijski status poboljšan. To su nagrade koje ste zaslužili svojim zalaganjem u proteklom periodu. Cela godina pred vama govori da su karijera i finansije na uzlaznom nivou. Vaša praktičnost i samopuzdanje donosi veoma stabilne finansije tokom cele godine. U ovom periodu možete vratiti stare dugove koji vam dugo prave napetost. Krediti I zaostala dugovanja na kartici mogu biti rešeni. Povoljna godina za dostizanje finansijske stbilnosti koju već par godina očekujete.  Praktično i realno možete ostvariti dugo očekivani finansjisjki mir. Tako da je sigurnost drugo ime ovog perioda ispred vas. Dobro znate da je u nekom delu vaše ličnosti sigurnost najvažniji adut vašeg života. Zato u ovoj godini polako i strpljivo gradite svoju finansijsku stabilnost koja vam donosi radost. Finansiijsku nestabilnost možete nakratko osetiti tokom proleća  očekivati samo u situaciji ako ne vodite računa o troškovima. Zato racionalno rasporedite svoje prihode i sigurnost je zagarantovana. Tokom letnjih meseci bavite se kreativnim radom ili hobijem koji vam donosi dobro raspoloženje u svakodnevnici.

Ljubav

Dugo nosite krivicu na svojim leđima. Umesto toga potrebno je da nađete put do bolje komunikacije i boljeg razumevanja u partnerskim odnosima. Većina Bikova  bila je u komplikovanim odnosima.  Veze koje su se prekinule imaju šansu da se obnove ali samo na potpuno novim temeljima. Nove veze I poznanstva posle dugo godina mogu mnoge Bikove odvesti kod matičara. Ova godina donosi prekretnicu za one pripadnike ovog znaka koji su do sada bili sami. Dok će drugi koji su u vezama koje nisu mogle da se transformišu doneti odluku o prekidu. Svakako sve zavisi od vašeg natalnog horoskopa. Međutim ono što vam 2020 godina garantuje jeste da vam ni slučajno neće biti dosadno. Neke rutine na koje ste godina navikli menjaju se pod uplivom zvezda. Neki pripadnici ovog znaka mogu biti u virtuelnoj vezi koja nije prava niti ima budućnost. Zato je bolje da se posvetitie stvarnom partneru i poboljšate emotivni odnos koliko god je to moguće. Nerazumevanja i prepreka ka balansiranom odnosu će biti zato je potrebno da izvučete pouku iz izazova koje ipak možete prevazići. Uglavnom ovo je godina koja će obeležiti vaš ljubavni život. Period koji donosi lekcije i probleme ali sa promenjenim stavom i praktičnim pristupom možete izgraditi novi oblik ljubavi. To je fokus koji su vam zvezde namenile, promena stava rutine obrazaca da bi mogli živeti novu vibraciju ljubavi.

Zdravlje

Radite na prevenciji da bi održali dobro zdravlje i vitalnost. Slabost može biti izražena u delu kičmenog stuba, kolena i zuba. Mogući su zdravstveni problemi zato povedite računa o dosadašnjem načinu ishrane. Potrebna je rutina u održavanju dobrog zdravlja. Vodite računa o dijetama ako se odlučite da ih se pridržavate. Ne radite to samostalno nego se posavetujte sa lekarom. Koliko budete konstantni u prevenciji i sprečavanju hnoničnih upala tolioko možete očekivati dobro i vitalno stanje zdravlja.

 

Piše astrolog Vesna Trajković

Izvor: Objektiv

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar