4 BESPLATNE igre za PC i telefone: Požurite da ih preuzmete!

Kompanije Ubisoft i Square Enix potrudile su se da obraduju gejmere širom sveta

Youtube printscreen

Kompanija Ubisoft bila je vrlo darežljiva u prethodnim nedeljama, pre svega deljenjem besplatnih igara, kao i organizovanjem promocija u vidu vikenda free igranja.

Ako ste kojim slučajem propustili šansu da preuzmete besplatne igre, dok je akcija trajala, one su sada ponovo u ponudi!

Tu spada Assassin’s Creed 2, koji vodi u renesansnu Italiju, pa Rayman: Legends, odlična platforma za celu porodicu, kao i simpatična igra Child of Light.

Sve one biće dostupne za preuzimanje na PC-ju, putem uPlay platforme do 5. maja u 20 časova (po našem vremenu).

Ovo je druga šansa koja se ne propušta, a nadamo se da će Ubisoft uskoro doneti još neki besplatni naslov.

Kompanija Square Enix je tokom prošlog meseca podelila nekoliko igara potpuno besplatno, u znak podrške gejmerima tokom pandemije koronavirusa. Među podeljenim igrama se našao Tomb Raider iz 2013. godine i spin-off naslov, takođe sa Larom u glavnoj ulozi, kao i dve mobilne igre u Go fazonu.

Ova japanska kompanija će ostati velikodušna i tokom meseca maja, što je posebno istakla, a prva igra koja se sada deli je Deus Ex Go.

Kao što možete da pretpostavite igra je bazirana na Deus Ex franšizi, a dodatak Go u imenu označava da vas očekuje koncept rešavanja zagonetki kretanjem po tabli, dok je potrebno koristiti i elemente šunjanja i špijunaže, u stilu originalnih naslova.

Trenutno nije poznato koliko će ovaj naslov ostati besplatan za Android korisnike, tako da je najbolje da ga što pre preuzmete na svoj mobilni uređaj, dok će u AppStore biti besplatan do 7. maja.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Izvor: Mondo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar