“Tajkun”: Nova serija na domaćim TV ekranima o kontroverznom biznismenu (FOTO)

Čak i oni koji gaze preko leševa, pate od usamljenosti i nedostatka pravih prijatelja

serija tajkun dragan bjelogrlic
Milica Cvetković

Tajkun – reč koja istovremeno izaziva i gnušanje, ali i znatiželju, odabrana je za naslov nove serije u režiji Miroslava Miše Terzića koja će se na naći na malim ekranima u martu sledeće godine na kanalu “Superstar”.

Foto: Milica Cvetković

Zamišljena da bude porodična drama s elementima trilera, priča prati Vladana Simonovića, omraženog tajkuna koji se obogatio u Srbiji za vreme turbulentnih devedesetih godina prošlog veka. Kada pokušaju da ga ubiju a sin koji je s njim biva upuca, odlučuje da iznajmi detetktive i sazna ko se to namerio da ga likvidira.  On protiv sebe ima i vlast i kriminalce jer svima smeta poslovna imperija koju je uspeo da stvori.

Foto: Milica Cvetković

Scenarista serije, koja je snimana preko dva meseca u Beogradu i okolini a sastoji se od deset epizoda, Đorđe Milosavljević poznat je po filmovima “Točkovi”, “Ringeraja”, “Jesen stiže, dunjo moja”.

Foto: Milica Cvetković

Glavnu ulogu tajkuna tumači Dragan Bjelogrlić,a uz njega se pojavljuju Tihana Lazović, Svetozar Cvetković, Vuk Jovanović, HanaSelimović, Branislav Trifunović, a pojavljujese i pevačica Bebi Dol koja glumi dadilju Vladanove ćerke.

Foto: Milica Cvetković

“Ova priča tiče se svih nas, jer svi u njoj učestvujemo na neki način – kao žrtve ili kao saučesnici”, objasnio je Milosavljević na promociji serije, a prenosi Tanjug.

Foto: Milica Cvetković

Dragan Bjelogrlić je dodao da dok je gradio svoj lik, nije imao pred očima sliku nekog već postojećeg srpskog tajkuna, već je reč o fikciji i pre svega “drami jednog čoveka koji je sticajem okolnosti bogat i moćan.”

 

I. V.

Izvor: Tanjug

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar