Jelena Gavrilović i Boda Ninković u novoj porodičnoj avanturi (FOTO+VIDEO)

Završena sinhornizacija animiranog filma "Tajna izgubljenog kraljevstva"

printscreen/YouTube

U beogradskom studiju “Blue House” okončana je sinhronizacija nove porodične avanture o ljubavi, nadi, istrajnosti i veri u sebe “Tajna izgubljenog kraljevstva” reditelja i scenariste Krbija Atkinsa. On je inače poznat kao animator filmova “Štrumpfovi 2”, “Alvin i Veverice”, “Džimi Neutron”, kao i Spilbergovog filma “Veliki dobroćudni džin”.

promo

U naslovnoj ulozi slušaćemo Hadži Nenada Maričića, uz odličnu glumačku ekipu koju prevode: Jelena Gavrilović, Boda Ninković, Maja Odžaklijevska, Dragan Vujić Vujke, Marko Marković, Dimitrije Nikolić, Milan Antonić, Slobodan Tešić, Nikola Bulatović, Djordje Nikolić, Zdravko Savić, Nikola Šurbanović. Reditelj sinhronizacije je Dragan Vujić Vujke.

promo

Film “Tajna izgubljenog kraljevstva” prati hrabrog Mozlija i njegovu porodicu u potrazi za mitskim kraljevstvom Torifanta. Torifanti su inteligentna bića koja umeju da govore, imaju ruke, ali sada žive kao robovi koji služe ljudima.

Da bi oslobodio svoju porodicu, naš junak kreće na neizvesno putovanje, u nadi da će naći pomoć i odgovore o svom poreklu.

printscreen/YouTube

Na tom putu upoznaje neobičnu družinu Torifanta iz obećane zemlje, koji ga odvode do čudesnog grada Uspravnih koji krije veliku tajnu njegovog naroda.

Film će početi da se prikazuje u bioskopima širom zemlje i regiona od 27. februara.

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar