Zvezda “Igre prestola” stiže u svet “Vičera”: Netfliks skupio opasnu ekipu (FOTO+VIDEO)

Serijal nastao iz pera Andžeja Sapkovskog iznedrio je osam knjiga, tri video igre, i dve adaptacije snimljene u piščevoj rodnoj Poljskoj

Foto/Printscreen/Youtube

Serija “The Witcher” oborila je rekord gledanosti na servisu Netflisk – čak 76 miliona pretplatnika odgledalo je prvu sezonu doživljaja Geralta od Rivije.

Istoimeni serijal iz pera Andžeja Sapkovskog iznedrio je osam knjiga, tri video igre, i dve adaptacije snimljene u piščevoj rodnoj Poljskoj, a naslovnu ulogu u prvoj sezoni tumačili su Henri Kavil, Anja Čalotra, Freja Alen, Džoi Bejti i drugi.

Sada je objavljeno da su ovoj ekipi “dodati” Jasen Atur kao Koen, Agnes Bjorn (Verina), Pol Bujon (Lambert), Kristofer Hivju (Nivelen), Tue Ersted Rasmusen (Eskel), Ajša Fabijen Ros (Lidija) i Mesija Simson (Frančeska).

Dobrodošli u svet “Vičera” – očekujte ratove, magiju, čudovišta i brutalnu zabavu

Omiljeni divljanin iz serije “Igra prestola”, odnosno Kristofer Hivju, igraće Nivelina, čoveka koji se zbog prokletstva pretvara u čudovišnog medveda. Lambert i Eskel takođe su vešci, kao i Koen, koji je iz druge “škole” lovaca na čudovišta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristofer Hivju (@khivju) on

Fanovi i dalje žude da saznaju ko će igrati Vesemira, Geraltovog mentora, ali to još uvek nije otkriveno.

Druga sezona trebalo bi da stigne sredinom sledeće godine i da prati linearnu radnju, za razliku od prve koja nam je prikazala dva različita vremenska toka.

Izvor: Mondo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar