Predivna Lena Kovačević u Narodnom muzeju (FOTO+VIDEO)

Baš kao što je i obećala, pevačica je sa svojim bendom i gostom Markom Luisom napravila sjajnu atmosferu u akustičnom prostoru nacionalnog muzeja

FOTO TANJUG / RADE PRELIC / bb

Prolećnu turneju koncerata u Srbiji, regionu i inostranstvu, Lena Kovačević zajedno sa svojim muzičarima počela je koncertom u Narodnom muzeju u Beogradu.

Koncert iznenađenja Lene Kovačević

Pored Leninih singlova “Cafe”, “Dubine”, “Požuri”, “Samo da mi je”, koji su postali pravi radijski hitovi, publika je sinoć imala priliku da čuje i poseban repertoar sa kojim je ona u toku prošle godine nastupala u Nemačkoj, Holandiji, Italiji.

 

FOTO TANJUG / RADE PRELIC / bb

Publika u Narodnom muzeju mogla je da uživa u akustici i ambijentu koji posebno dočarava Lenine pesme, ali i numere Lare Fabijan, Sem Smit i domaćih hitova u jedinstvenom aranžmanu koji je Lenu Kovačević odveo na bine širom sveta.

FOTO TANJUG / RADE PRELIC / bb

Lena Kovačević napominje da se u prostor Narodnog muzeja zaljubila prošlog leta kada je tu nastupala sa svojim prijateljima iz Njujorka, duom “Jagul”.

FOTO TANJUG / RADE PRELIC / bb

“Poželeli smo da se vratimo ovde i napravimo omaž mojim starim pesmama kao što je “San”.

To je važna numera u filmu “Nije loše biti čovek” koji treba da se završi do jeseni. Biće tu i inostranog repertoara”, kazala je Lena Kovačević.

Njen gost na koncertu je bio sjajni muzičar Marko Luis.

 

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Izvor: Tanjug

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar