Čopra kao bizarna trovačica i desna ruka Ošoa, vođe seks-kulta (FOTO+VIDEO)

Čak i skoro tri decenije nakon istinitih događaja u Oregonu, kad je nju ejdž sekta gurua i mistika Bagvana Šrija Rajniša podigla svetsku javnost na noge

Foto/printscreen/YouTube

Prijanka Čopra u novom filmu “Sheela”, koji se snima po istinitoj prilči, tumači ulogu Ma Anand Šile, koja je bila odgovorna za biološki napad u američkoj državi Oregon, piše nbcnews.com.

Radi se o veoma neobičnoj ženi koja je bila bliska saradnica vođe nju ejdž sekte Bagvana Šrija Rajneša, koja je zajedno s njim osmislila plan trovanja lokalnog stanovništva, kako bi njihovi zastupnici ostvarili bolji rezultat na izborima 1984. u okrugu Vasko.

Ukupno 751 osoba je dobilo simptome salmonele, dok je 45 ljudi hospitalizovano.

Šila je osuđena na Federalnom sudu i provela je 39 meseci u zatvoru. Kasnije se preselila u Švajcarsku, u kojoj je otvorila dva staračka doma, ali 1999. biva ponovo osuđena.

Foto/printscreen/YouTube

Za reditelja ovog zanimljivog filma izabran je Bari Levinson, dok je za produkciju zadužen Amazon Studios.

Pre sve godine je ova tema već bila obrađena u šest epizoda dokumentarne serije “Wild Wild Country” na “Netflixu” koja je bila potpuni hit među gledaocima zbog svoje šokantne, ali istinite priče.

Čopra će osim ove nadasve veoma intrigantne uloge imati rolu i u novom “Matriksu”, što predstavlja izazov kako za nju u glumačkom pogledu, tako i za nas koji smo znatiželjni da vidimo kako će se snaći u svemu tome.

I. V.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar