Sprema se spektakl: Rasprodat koncert Texas Flood-a u Domu Omladine

Koncert će biti retrospektiva dosadašnjeg rada benda, ali pre svega koncertna promocija albuma "Tražim ljude kao ja"

Foto/Krša Danilo

Koncert benda Texas Flood, koji će biti održan 28. februara u Domu omladine Beograda, je rasprodat. Ovaj bend će za svoj prvi veliki samostalni koncert za sve ljubitelje roka i bluza pripremiti poseban muzički užitak, a podršku će im dati i specijalni gosti, tako da će nastupiti u proširenom sastavu.

Foto/Krša Danilo

“Presrećni smo što je koncert rasprodat i to nama mnogo znači, a ujedno je i veliki  izazov da opravdamo poverenje publike. Sigurni smo da nas ništa neće omesti da sa našom publikom podelimo energiju koja se samo kroz bluz može preneti i da svi pamte koncert upravo po tome. Neumorno radimo već 15 godina i to ogromno iskustvo, koje smo stekli na brojnim svirkama na festivalima i klubovima i sve što smo naučili od vrhunskih muzičara koji su nam uzori, predstavićemo publici tokom više od dva sata svirke”, najavio je Nenad Zlatanović, tj. Mr Swagger, frontmen Texas Flood-a.

Da li ste za malo roka i bluza?

Koncert će biti retrospektiva dosadašnjeg rada Texas Flood-a, ali pre svega koncertna promocija albuma “Tražim ljude kao ja”, koji je objavljen prošle godine i prvi je album na srpskom jeziku.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar