Kako je biti sin plaćenog ubice: Strašna ispovest Vudija Harelsona uskoro na malim ekranima (VIDEO)

Stiže novi, kontroverzni projekat produkcijske kuće Netfliks

Foto/Printscreen/Youtube

Jedan od najpopularnijih glumaca na svetu Vudi Harelson nije tip glumca čiji se život razvlači po tabloidima, ali deo njegove biografije zaslužuje ekranizaciju, što će verovatno učiniti Netfliks u seriji o njegovom ocu Čarlsu Harelsonu, osuđenom ubici.

Čarls je 1979. osuđen na dve doživotne kazne za ubistvo sudije Džona Vuda Juniora, a pre toga povezivali su ga sa nizom ubistava. Mnogi su uvereni da je povezan sa zločinačkim podzemljem i da je radio kao plaćeni ubica.

S kriminalnim podzemljem verovatno se povezao u periodu kada je nagomilao kockarske dugove, zbog čega je brzo morao da dođe do velikih novčanih iznosa, a nije previše mario kako će novac zaraditi.

Iza rešetaka ga je odvelo ubistvo sudije, za koje mu je jedan diler platio 250.000 dolara. Harelson ga je ubio u maju 1979. i to je bio prvi atentat na federalnog sudiju u SAD, pa se u priču uključio tadašnji predsednik države Džimi Karter, koji je ubistvo okarakterisao kao “napad na sudstvo”.

Čarls je sa još dvojicom osuđenika pokušao da pobegne iz zatvora, ali su uhvaćeni. Nakon toga je prebačen u stroži zatvor, gde je 2007. u 70. godini umro od srčanog udara. Sve to biće tema istinite krimi priče, koja će verovatno postati i nova dokumentarna serija Netfliksa, prenose mediji u SAD.

Vudi Harelson kaže da nema problema da priča o ocu, a 1988. u intervjuu za magazin “Pipl” je rekao da on nije mnogo učestvovao u njegovom vaspitanju, a posećivao ga je u zatvoru jednom godišnje.

– Možda će zvučati čudno, jer govorim o osuđenom ubici, ali moj otac je bio jedan od najelokventnijih, najnačitanijih i najšarmantnijih ljudi koje poznajem. Gledam na njega više kao na nekoga ko bi mi mogao biti prijatelj, nego na nekog ko mi je otac – rekao je Vudi Harelson.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar