Potvrđen datum održavanja Beer festa: Muzika i dobar provod uz poštovanje svih mera opreza

"Bir fest" će biti održan od 20. do 23. avgusta, a "Mjuzik vik" od 28. do 30. avgusta na beogradskom Ušću

Foto/Objektiv.rs/Danilo Krša

Nakon kolegijalnog usaglašavanja termina sa drugim manifestacijama, organizatori su današ saopštili da će biti održano drugo izdanje CLOUD festivala. Osamnaesti po redu “Bir fest” će biti održan od 20. do 23. avgusta, a “Mjuzik vik” od 28. do 30. avgusta na beogradskom Ušću.

Saopštenje vam prenosimo u celosti:

“U više nego vanrednim okolnostima, opet želimo da potvrdimo rešenost organizacionog tima CLOUD festivala da će sve dimenzije festivala biti prilagođene post-korona periodu, istovremeno se radujući što desetomesečni rad ipak neće biti uzaludan. Apsolutno smo spremni da ispoštujemo sve preporučene mere, jer zdravlje i bezbednost posetilaca moraju biti na prvom mestu.

Posledice koje aktuelna pandemija ima na razvoj muzičke industrije i manifestacionog turizma širom sveta, svakako negativno utiču na organizaciju svih festivala u Srbiji. Situacija je daleko od sjajne, ali činimo sve da u okolnostima velikih limita napravimo dobra i zanimljiva festivalska izdanja, kako bi leto u Beogradu ipak imalo vedrije nijanse”.

Prvo izdanje festivalske platforme CLOUD, u okviru koje su prošle godine na Ušću održana tri muzička festivala, posetilo je više od 920.000 ljudi. CLOUD festivali su tako postali jedan od najuspešnijih turističkih brendova Beograda i Srbije. Beogradska kulturna mreža i “Skajmjuzik” su organizaciju i produkciju festivala podigli na svetski nivo i posetiocima omogućili da uživaju u više od 140 koncerata.

Foto/Objektiv.rs/Danilo Krša

“Pozicioniranje na svetskoj mapi festivala je strateški cilj Beograda i Srbije, jer manifestacioni turizam, pogotovo sada, mora biti jedan od najvažnijih segmenata razvoja turizma. Države koje to prepoznaju brže će obnoviti turizam od drugih. Više detalja o samim festivalima, programu i sadržajima, očekujte u nedeljama pred nama”, navodi se u saopštenju.

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar