Počinje prodaja ulaznica za festival EXIT 2.0

exit
Pexel

Nakon ovogodišnjeg, po brojnim parametrima i svog najuspešnijeg izdanja dosad, EXIT festival iduće godine, od 9. do 12. jula, proslaviće jubilarni, 20. rođendan!

Petrovaradinska tvrđava narednog jula biće u centru pažnje svetske muzičke javnosti, na kojoj će se na preko 40 bina i zona okupiti neki od najznačajnijih muzičkih zvezda današnjice, ali i nekoliko odabranih EXIT izvođača iz prethodne dve decenije, čiji su nastupi zauvek postali nerazdvojan deo istorije festivala.

Pod simboličnim sloganom “EXIT 2.0” festival označava početak svoje nove ere, kojim najavljuje brojne inovacije u svim oblastima svog delovanja. 

Uz objavu datuma, zakazan je i start prodaje ulaznica za petak, 22. novembar, tačno u podne, kada će izuzetno ograničen broj ulaznica biti dostupan po poklon ceni od 5.990 dinara, što je ušteda od čak 60% u odnosu na njihov finalni iznos!

Ulaznice u Srbiji prodavaće se putem sajta www.exitfest.org, kao i na blagajnama prodajne mreže Gigs Tix, gde će već tradicionalno najverniji fanovi nekoliko sati ranije zauzeti svoje mesto u redu kako bi stigli do ulaznica po povlašćenoj ceni.

Prvi izvođači za EXIT, ali i za ostale festivale u organizaciji EXIT tima, biće objavljeni uskoro. 

 

Exit

Exit

 

 

Izvor: exit

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar