Rastanak: Elen Pompeo se emotivnim tvitom oprostila od Džastina Čembersa

Nakon 15 godina, omiljeni doktor najavio da napušta seriju "Uvod u anatomiju"

Uvod u anatomiju
Profimedia

Posle 15 godina i snimljenih 16 sezona, glumac Džastin Čembers napustio je seriju “Uvod u anatomiju” u kojoj je glumio Aleksa Kareva. Fanovi su bili dosta rezignirani, budući da je to obajvio nakon svog poslednjeg pojavljivanja u 350. epizodi, 14. novembra 2019, a pre završetka same 16. sezone.

S tim u vezi oglasila se na Twitteru i Elen Pompeo, koja u seriji glumi Meredit Grej, rečima: “Nikada nisu bile izgovorene iskrenije reči od ovih”, koje su bile dodatak na tvit “Vainty Fair”-a: “Uvod u anatomiju doživeće dosad najveći gubitak”.

 


 

“Ne postoji pravo vreme da kažete zbogom seriji i karakteru koji je definisao veći deo vašeg života u proteklih 15 godina. Već neko vreme se nadam drugačijim ulogama i izborima u svojoj karijeri. Sada, kada punim 50 i kada sam blagoslovlen što imam predivnu ženu koja me toliko podržava i petoro divne dece, sada je došao taj trenutak – izjavio je Čejmbers za “Deadline“.

 


 

Inače, zanimljivo je da u scenariju za pilot-seriju lik Aleksa Kareva uopšte ne postoji, već je dodat kad je pilot-serija već snimljena. 

 

via GIPHY

 

Sad je od prvobitne postave ostalo samo njih troje: Elen Pompeo (Meredit Grej), Čandra Vilson (Miranda Bejli) i Džejms Pikens Djunios. (Ričard Veber).

Izvor: Nedefinisan

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar