Slavni glumac pogazio svoje obećanje i ipak se vratio na male ekrane

Mimo Tarantinovih filmova, kada ste poslednji put gledali Tima Rota?

Tim Rot serija Metalna zvezda Cinestar TV
promo/CinestarTV

Mimo Tarantinovih filmova, kada ste poslednji put gledali Tima Rota? Na televiziji ste mogli da ga gledate u seriji “Laži me”, nakon koje je izjavio da više ne želi da igra u televizijskim serijama. Ali “Metalna zvezda je serija zbog čijeg je scenarija pogazio sopstvene reči.

“Metalna zvezda” je uzbudljiva drama koja se bavi britanskim detektivom i lečenim alkoholičarom koji odluči da se sa svojom porodicom preseli u Kanadu, u idilično mesto Litl Big Ber. Tamo postaje novi šef policije i tu počinje borba protiv talasa organizovanog kriminala. Osim što se bori s novim nevoljama, uskoro ga sustiže i mračna prošlost koja ga povlači nazad na dno.

Osim Rota, u seriji se pojavljuje i Kristina Hendriks, koja odlično tumači ulogu negativca i glavne provokatorke. Sama serija ima jedan od najboljih saundtrekova u poslednjih nekoliko godina, a scene su snimljene kinematografski, što odaje utisak noar trilera.

Prvu sezonu “Metalne zvezde“ možete iznova da gledate od 30. decembra na kanalu CineStar TV Premiere 2. Druga sezona premijerno će biti prikazana u februaru 2020. na kanalu CineStar TV Premiere 1.

 

 

I. V.

Izvor: Objektiv

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar