Nastavak “Džumandžija” kreće u osvajanje bioskopske publike! (VIDEO)

Film koji je oduševio sve generacije, napokon stiže i u domaće bioskope

Dzumandzi sledeci nivo
promo

Da li čujete zvuk bubnjeva? Džumandži stiže u bioskope i zove vas da zaigrate najbolju ali i najopasniju igru na svetu od 12. decembra! Nakon premijera i turneja u Parizu, Berlinu, Londonu i spektakularne premijere u Los Anđelesu, film koji je oduševio sve generacije, napokon stiže i u domaće bioskope.

Na radost brojnih fanova “Džumandži: Sledeći nivo“ pretpremijerno već od sutra počinje sa prikazivanjem u bioskopima, a od 12. decembra film će se naći na redovnom bioskopskom repertoaru.

Neko vreme je prošlo otkako su Spenser, Fridž, Betani i Marta zaigrali davno zaboravljenu igru Džumandži. Kada jedan od njih ponovo završi u igri, ostatak ekipe odlazi za njim u spasilačku misiju. Ulazeći u Džumandži kako bi spasili svog prijatelja, naši heroji otkrivaju da ništa nije onako kako su očekivali. Igra se promenila kao i ekipa koja je završila u njoj. Avatari su drugačiji, neki novi likovi su se ubacili a igra nikad nije bila teža i opasnija. Igrači će morati hrabro da prođu kroz nepoznate i neistražene predele od sušnih pustinja do snežnih planina, kako bi izbegli najopasniju igru na svetu.

Zamena avatara u novom “Džumandži” filmu za neke je odlično poboljšanje, za neke druge najveća noćna mora, ali za publiku u bioskopu – urnebesna zabava.

Na velikom platnu fanovi će biti u prilici da gledaju poznata imena kao što su Dvejn Džonson, Džek Blek, Kevin Hart, Karen Gilan i Nik Džonas, a njima će se u novom nastavku pridružiti i neki od najcenjenijih holivudskih glumaca staroga kova, a to su Deni Devito i Deni Glover koji humor, u skladu sa nazivom filma, takođe dižu na sledeći nivo.

Izvor: Objektiv

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar