Mali modni trikovi za krupnije muškarce

man
pixabay.com

Vreme je da postanemo srećni sa svime što su nam priroda i genetika pružile, a evo i nekoliko saveta kako to lako postići. Ono što je sigurno jeste da veličina garderobe koju nosite ne sme odlučivati o tome da li nosite stil sa sobom ili ne. Zapravo, broj na deklaraciji apsolutno ni na jedan način nije povezan sa dobrim i zanimljivim oblačenjem. Sve je u odabiru pravih odevnih komada.

Veličina mora pristajati savršeno

 Kada govorimo o garderobi koja mora da pristaje i odgovara misli se na onu koja nije preuska a ni preširoka. Iz nepoznatog razloga muškarci krupnije građe biraju odeću koja im je često preširoka i prevelika. Takva garderoba ih nažalost čini još krupnijim nego što zapravo jesu. 

Sve je u pantalonama

Za muškarce koji su krupniji naročito u središnjem delu, oko zadnjice i kukova, sve je u pronalasku savršenog para pantalona. Trebalo bi da se klonite svih širih i kabastih modela koji kada se obuku ostavljaju višak tkanine koja često pravi bore i čini da izgledate šire i veće. To znači „zbogom“ plisiranim pantalonama kao i onim koji se sužavaju na dnu. Krupniji muškarci trebalo bi da biraju farmerke sa nogavicama ravnog i opuštenijeg kroja

Pravilno birajte pruge

Pronađite ženu koja koja je svesna svog tela i izgleda i pitajte je kakvu vrstu garderobe izbegava kada krene u šoping. Sigurni smo da će jedan od odgovora biti – horizontalne pruge. Ovo pravilo važi podjendako i za muško odevanje, šta više to je jedan od najčešćih saveta u okviru muške mode.  Ukoliko morate da nosite košulje na pruge, trik je u odabiru vertikalne šare. Činiće da svaka građa izgleda uže i mršavije.

 

 

Izvor: objektiv

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar