Top-lista Objektivista: 5 lepotica koje su zapalile 2019. godinu

Dame i gospodo (verujemo pretežno ovi potonji)...Uživajte!

seksi devojka
pixabay.com

Predstavljamo vam verovatno i najtežu TOP-listu ove godine! Potrudili smo se da vam izdvojimo 5 najlepših domaćih cica koje su svojom pojavom obeležile 2019. godinu – i verujte nam, nije bilo lako suziti izbor. Dame i gospodo (verujemo pretežno ovi potonji)…Uživajte!

 

Sofija Milošević

 

Plavokosa boginja koja je dobar deo godine provela na naslovnicama domaćih tabloida. Tokom 2019. okruživali su je razni tračevi, dok su je domaći dnevni listovi povezivali sa mladom fudbalskom zvezdom iz madridskog Reala Lukom Jovićem, a potom i sa nekoliko njegovih kolega iz reprezentacije. No, bilo kako bilo – to ne umanjuje činjenicu da je ova srpska manekenka prava bomba! Ne verujete nam? Uverite se i sami:

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on


Ivana Korab

 

Listu nastavljamo sa još Sofijinom nešto starijom koleginicom. Ivana Korab je čuvena srpska manekenka, foto i fitnes model, a od skoro se oprobala i u glumi. Ova tamnokosa lepotica odiše seksepilom, a kako i ne bi? Savršena figura postala je njen zaštitni znak:

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab) on


Bojana Krsmanović

 

Srpska Sindi Kraford (kako su je nazvali strani modni stručnjaci) jedna je od najatraktivnijih ličnosti modnih pista širom sveta. Nije ni čudo što je na svom instagram nalogu uspela da prikupi više od 360 hiljada pratilaca. Prašinu na društvenim mrežama podigla je nedavno, tokom proslave Noći veštica, kada je u bezobrazno provokativnom kostimu prošetala ulicama Njujorka:

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Bojana Krsmanovic (@bojana) on


Sara Jovanović

 

Udaljavamo se od mode i prelazimo u polje muzike, iako ova lepotica uspešno balansira između oba sveta. Poznatija i pod svojim umetničkim imenom Sara Jo je popularna srpska pevačica i tekstopisac italijanskog porekla. Široj javnosti postala je poznata još kao tinejdžerka svojim nastupima u takmičenju “Prvi glas Srbije” 2012. godine, a potom i nastupom na takmičenju za pesmu Evrovizije godinu dana kasnije. Već tada sve je nagoveštavalo da će “izrasti” u pravu lepoticu, a tokom prethodne godine svojim čestim nastupima, provokativnim koreografijama i seksi autfitima zaslužila je titulu seks simbola nove generacije:

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial) on


Ana Mihalovski

 

Listu završavamo prelepoticom koja ovih dana opseda sve veće portale u zemlji. Prelepa tridesetsedmogodišnja voditeljka urkala je srca jačeg pola svojim debijem u emisiji “Leteći start”, a potom svojom harizmoj i neverovatnom lepotom nastavila da nas očarava i tokom naredne decenije i po. Veza sa glumcem Vukom Kostićem vratila ju je u žižu javnosti – a nas još jednom podsetila na ovaj, nepravedno zaboravljeni, dragulj Srpske televizijske scene:

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Mihajlovski Ana (@an_amihajlovski) on


Puno sreće, zdravlja, ljubavi i objektivnog razmišljanja u 2020. godini želi vam redakcija portala Objektiv.rs! 

Piše: Redakcija portala Objektiv.rs / D. K.

Izvor: 0bjektiv

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar