BRZ I SOČAN RUČAK: Kobasice sa kačkavaljem i slaninom

Za samo pola sata dobijate kompletan obrok

Foto/Pixabay.com

Ovaj recept možete da primenjujete i sa kobasicama i sa viršlama, u zavisnosti od toga šta imate u frižideru. Možete ih služiti za večeru uz svež hleb ili za ručak uz krompir ili neko povrće.

Ako želite više komada samo povećajte sastojke za toliko.

Sastojci:

3 viršle ili kobasice
3 parčeta kačkavalja
6 tankih komada dimljene slanine
2 kašičice senfa

Foto/Pixabay.com

Priprema:

Viršle ili kobasice prorežite nožem po dužini. Popunite te proreze kačkavaljem koji ste isekli po dužini. Kobasicu ili viršlu umotajte u slaninu i pričvrstite čačkalicama. Poređajte u tepsiju i pecite na 200°C. Kada se kačkavalj istopi, a slanina postane reš možete da izvadite iz rerne. Senf poslužite sa strane.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

ZDRAVLJE NA USTA ULAZI: Savršen musli obrok sa granolama, za zdrav i ukusan doručak (VIDEO)

Vreme je za večeru, a ne znate šta bi? Isprobajte preukusnu pitu sa piletinom

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar