Obnovite garderobu, a da ne potrošite ni dinar

Foto/Pixabay.com

Sada, kada se polako vraćamo u normalu, većina žena verovatno prvo pomišlja na obnovu svog ormara. Pogotovo jer je proleće stiglo, a mi konačno možemo napolje.

Ali, obnova garderobera nekada baš i nije jednostavna. Pogotovo kada iziskuje veću količinu novca.

I zato, obnovite vaš orman bez trošenja, a evo i kako da to uradite:

Foto/Pixabay.com

Svetli akcenti

Staroj odeći je vredno dodati nekoliko svetlih stvari za savršen izgled. Jakna boje limuna, cipele u tirkiznoj boji, torba koralno crvene boje… Na taj način odeća će se transformisati brzinom munje, a vaša okolina neće moći da sakrije svoje divljenje. 2-3 para svetlih cipela i moderna torba postaraće se da stare stvari dobiju svežinu i izgledaju kao potpuno nove.

 

Foto/Pixabay.com

Novi život starim stvarima

Svako od nas ima omiljene farmerke i majice koje se savršeno uklapaju. Ukoliko su previše stare, nemojte žuriti da ih se otarasite. Bele i ostale majice se lako “nadograđuju”. Možete da vežete košulju preko nje ili je ukrasite velikim brošem što može da izgleda veoma originalno. Oni koji dobro crtaju, majicu mogu da ukrase akrilima. Provereno – to ne samo da menja stvar, već vam omogućava da sebe predstavite na potpuno inovativan i interesantan način.

Postoji mnogo opcija za osvežavanje starih farmerica. Perlice, šljokice, trake i čipka – sve to do neprepoznavanja može da promeni uobičajenu stvar. Pomoću deterdženta za izbeljivanje na farmerkama možete da napišete nešto ili napravite šare.Prostora za maštu uvek ima.

Foto/Pixabay.com

Oslonite se na osnovne stvari

Prvi i, verovatno, najvažniji savet za one koji žele da uvek budu stilizovani: sastavite pravu osnovnu garderobu. Ne jurite za trendi stvarima. Obično su skupe i vrlo brzo gube na vrednosti. Osnovne stvari su dobre jer se idealno kombinuju jedna sa drugom, a kompetentnim dodavanjem detalja stvara se osećaj iznošenja noviteta. Štaviše, takva odeća dugo ne izlazi iz mode i može da posluži godinama.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Manekenka iskoristila puste ulice, pa se skinula u TANGE da pozira (VIDEO)

Živele smo u ZABLUDI! Ispod bele odeće se NE NOSI ni beli, ni bež, već BRUS OVE BOJE

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar