Ustajte, SPAVALICE! Vreme je da napunite baterije uz 4 MINI jutarnja TRENINGA (VIDEO)

Jutro će vam postati omiljeni deo dana

Foto/Pixabay.com

Vi ste od onih koji teško ustaju iz kreveta, odlažu alarm, na po pet minuta, i tako narednih nekoliko sati, a dan ne možete ni da započnete bez kafe?

Nije teško zaključiti da jutro baš i nije vaš omiljeni deo dana, ali…

Zaboravite na odlaganje alarma, jer rešenje ipak postoji, a krije se u odličnim vežbama, koje ne samo da će vas razbuditi, već će i ubrzati vaš metabolizam i dati vam energiju za čitav dan.

Spremite se, jer krećemo!

1. Trening “Wonder Woman”

Gledale ste “Wonder Woman” i poželele da izgledate baš kao ta čudesna žena iz filma? Garantujemo vam da ćete se, uz trening nazvan po tom popularnom filmu, pre svega, razbuditi i dobiti energiju da efikasno izvršavate poslove tokom dana. A već nakon nekoliko meseci ćete izgledat i zategnuto baš kao heroina iz filma.

2. Jutarnja joga

Umesto kafe i izležavanja u krevetu, preporučujemo dozu jutarnje joge. Napunite baterije za ostatak dana, udahnite duboko i zauzmite položaj tela u kom se najprijatnije osećate i odvojite pola sata za lagano vežbanje koje će oblikovati svaki mišić.

3. Ples koji će sagoreti sve masne naslage

Ne postoji bolji početak jutra od buđenja uz muziku, zar ne? Sve aktivnosti koje vas čekaju obavljaćete sa lakoćom i uz osmeh, jer ste se napunile pozitivnom energijom za celu nedelju. Ples je inače odličan način za vežbanje koji u isto vreme sagoreva višak kilograma i oslobađa organizam od napetosti.

4. Probudite telo uz jogu

Ne, nismo pogrešili što smo stavili dva treninga joge. Joga je jednostavno nezamenjiva ujutro. Predlažemo da pored vežbi koje izaberete napravite još neki joga položaj. U nastavku sledi mini trening za vas koje ste jako zauzete i ne možete da priuštite više od 10 minuta vežbanja ujutru.

Najbolje REŠENJE: Oslobodite se CELULITA uz trening preskakanja VIJAČE (VIDEO)

Jedna tehnika DISANJA će vam pomoći da uradite VEĆI BROJ SKLEKOVA nego ikada ranije!

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar