Lako do izvajanih listova: 4 vežbe koje ne smete preskakati

Poznato je da muškarci u teretani najmanje rade vežbe za noge, pa je zato nastao i fenomen muškaraca sa "pilećim nogama"

noge

Foto: Pixabay

Ništa nije gore nego kada vidite muškarca koji nije proporcijalan i koji ima veliki torso, a mršave noge. Zbog toga je vrlo važno da u teretani radite sve grupe mišića i da jednaku pažnju posvetite svim vežbama. Poznato je da muškarci u teretani najmanje rade vežbe za noge, pa je zato nastao i fenomen muškaraca sa “pilećim nogama”. Ovo možete izbeći na jednostavan način,a to je da radite vežbe za noge.

Fitnes trener Preston Nobl, odlučio je da pokaže svoj trening za listove za koji smatra da je najbolji i koji garantovano dovodi do povećanja mase na listovima, ako se pravilno i redovno radi. Tokom svog treninga za listove, Preston uradi 4 vežbe i svaku vežbu radi u 2 seta. U svakom setu radi po 30 ponavljanja, a nakon jednog seta odmara se 60 sekundi.

Vežbe koje se tokom ovog treninga rade su :

  • Magareće podizanje listova
  • Sedeće podizanje listova
  • Podizanje listova na mašini
  • Uspravno podizanje listova

U video klipu ispod, možete detaljno videti kako Preston radi ove vežbe i na koji način one utiču na listove i njihovo razvijanje.

Pažljivo gledajte:

Izvor: muskimagazin.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar