Svetski hit među ženama – da li ste čuli za piloksing? (VIDEO)

Visokointenzivni, kondicioni trening koji poboljšava aerobnu sposobnost, stvara lepo oblikovane mišiće i popravlja držanje

piloksing
prinscreen YouTube

Ako još razmišljate o tome koji sport biste izabrali za sebe ili pak isprobavate neke koje još niste, možda je piloksing baš ono što će vas aktivirati.

Sigurno ste već čuli za ovaj svetski hit koji je promovisala svestrana Vivek Jansen, profesionalna plesačica, instruktorka pilatesa, bodibilderka i bokserka. Praktikovanje svih disciplina tokom njenog života rezultiralo je kreiranjem brenda i programa piloksinga koji je spaja boks i pilatesa u stojećim pozicijama i plesu.

Koliko je piloksing program popularan u svetu, govori i koliko je trenutno sada “Piloksing akademija” sertifikovala instruktore iz 85 zemalja.

Reč je o  visokointenzivnom, kondicionom treningu na kojem možete potrošiti i do 900 kalorija. Dinamičan je zabavan, a ono što je najvažnije vrlo je dobro, poboljšava aerobnu sposobnost, stvara lepo oblikovane mišiće i popravlja držanje.

Kome je namenjen ovaj vid vežbanja? Svima koji su žele da osete i isprobaju nešto novo, intenzivno i vrlo motivišuće, a zabavno. Velika potrošnja kalorija samo ide tome u prilog. Gotovo svako ko je probao, dodao je da je oduševljen.

Probajte!

Izvor: buro247.hr

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar