Provalite na vreme da li je ženskaroš FOTO

couple
pixabay.com

Oni su vrlo vešti u sprovođenju onog što su naumili, a to je da odvedu što više žena u krevet i posle se prave kao da ne postoje.

Kako biste na vreme prepoznale “profesionalnog” ženskaroša, trebalo bi da budete svesne sledećih stvari.

 

 

 

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paris is more magical because of you ✨⠀ —⠀ @youmeandthesaltysea⠀ —⠀ #Paris #France⠀ —⠀ #flirtory #moment #couple #couplegoal #best #best #worth #travel #travelcouple #relationship #relationshipgoals #inspiration #travelinspriation #romantic #Magical #eiffel

Објава коју дели Couple by 9GAG (@couple) дана


Postaviće vam mnogo pitanja

Oni ne gube vreme na čavrljanje, već odmah prelaze na stvar. Ispitivanjem o intimnim stvarima odaju utisak kao da im je stalo, ali to rade kako bi stekli vaše poverenje i otkrili vaše slabe tačke.

Biće vrlo romantičan

Obasipaće vas komplimentima, šaputaće vam na uvo i znaće tačno gde da vas dodirne bez prelaženja granice. Ipak, iz sata u sat pomeraće tu granicu i proširivati vašu zonu komfora sve dok ne izmanipuliše vama i ne dođe do svog željenog cilja.

Igraće na misteriju

Misteriozni muškarci uspevaju da očaraju većinu žena, a odlični ženskaroši to znaju. Neće vam otkriti mnogo o sebi, ali će to činiti tako da vi pomislite kako su moćni i muževni. Nakon nekog vremena će vas i malo ignorisati kako bi na dodatni način privukli vašu pažnju.

Pričaće vam da ima tužnu prošlost

Takvi muškarci znaju šta prolazi kod većine žena, a to je sažaljenje nad tužnom prošlošću muškarca koji im se sviđa, prenosi Indeks. Oni će bez griže savesti zaigrati na kartu tužnog detinjstva i roditelja koji nikad nisu imali vremena za njih, kako biste vi dobile želju da brinete o njima.

Izvor: B92

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar