Seks poze za UMORNE: 5 položaja za maksimalan užitak uz minimum napora!

Sjajni načini da uživate u krevetu sa partnerom, čak i kad ste premoreni od posla i obaveza

Foto/ Freepik/ cookie.studio

Postoje dani kad vam se sve skupi – premoreni ste od posla, problema, obaveza. Pa ipak, to ne znači da zbog toga treba da trpi vaš seksualni život. O brojnim benefitima seksa smo već pisali mnogo puta, tako da razloge poput, regulacije stresa i sl. ne moramo da spominjemo.

U danima kad vam se ne da da budete previše aktivni ali biste ipak želeli da se poigrate sa partnerom, isprobajte poze koje garantuju maksimalan užitak uz veoma malo truda. I ne samo to – stimulisaćete i ostale erogene zone.

Seksualni terapeuti su za Besider istakli, da prezaposlenost ne treba da utiče na aktivnosti u krevetu, odnosno da dovede da do njih ne dolazi. Jedini preduslov trebalo da bi bude želja i to je jedino bitno.

Foto/ Freepik/ Racool.studio

1. Kašika

Ova poza je savršena ukoliko su oba partnera umorna. Žena bi trebalo da legne na bok kao i njen partner. Treba da je obgrli sa leđa, bukvalno kao kada slažete kašike. Ovaj položaj ima mnogo varijacija, pa partner može da prebaci nogu preko partnerke, privuče je na taj način i tako pojača penetraciju. Takođe, žena može i da se sklupča, povlačeći kolena ka grudima, na vama je da eksperimentišete, kažu stručnjaci.

2. Krst

Još jedan dobar položaj za dvoje umornih ljudi. Partner bi trebalo da leži na boku a vi na leđima, ali tako da su vam noge prebačene preko njegovih kukova. Dakle, vi bi trebalo da ležite vertikalno od njega, pod maltene pravim uglom dok noge idu preko njegovih bokova.

3. Pravi ugao

Za ovu pozu potrebno je da legnete potrbuške na krevet ili sto. Noge opustite, a zadnji deo tela isturite. Vaš partner stoji ili kleči ispred vas, zavisno od visine površine na kojoj se nalazite i ulazi u vas. Ovo je još jedan položaj koji vašem partneru omogućava lak pristup ostatku vašeg tela, a zbog pravog ugla olakšava postizanje orgazma. Partner može da se spusti na vaša leđa i na taj način dublje ulazi u vas.

Foto/ Freepik/ Cookie.studio

4. Međusobna masturbacija

Ovo je sjajan način kada ste preumorni da zapravo imate seks, ali da ipak bude nešto “ispod ruke”. Bilo da to radite u isto vreme ili naizmenično, uživanje je zagarantovano. Gledanje partnera dok se samozadovoljava ume da bude stimulišuće za obe strane. Naravno, uvek je dobro začiniti stvari.

5. Doggy, ali ležeći

To nazivamo i silaznim stilom, ali više je poput udobnog spavanja pasa. Umesto da ste na sve četiri, postavite gomilu jastuka ispod tela a pogotovo ispod stomaka. Na taj način, zadnjica će biti više dignuta. Partner ulazi odpozadi a ako je previše umoran, može se prisloniti na vaša leđa, odnosno, spustiti u niži položaj.

 

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar