Posao iz snova: Kompanija nudi 3000 DOLARA parovima da imaju odnose na njihovim dušecima

I jare i pare

Foto/Freepik/rawpixel.com

Zamislite da je vaše jedino zaduženje testiranje dušeka i madraca. I to ne bilo kakvo.

Na vama je da proverite koliko je udoban, bučan, koliko odskače, da li su pregrubi nabori i da je li je dovoljno čvrst, a sve to treba da ustanovite, ni manje ni više, nego seksom sa vašim partnerom. Zvuči idealno, ne?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sleep Standards kompanija, objavila je konkurs za, kako kažu, posao iz snova, gde ćete svakog dana dobiti novi dušek za testiranje, a na vama je samo da na istom imate odnose i naravno, pošaljete kompaniji povratne informacije.

Za to ćete biti plaćeni i to debelo (čak 3000 dolara) i još na kraju dobijate na poklon i dušek po izboru.

Cilj kompanije je da vide kako se koji dušek “ponaša”, odnosno, kako da prave bolje proizvode na kojima će ljudi uživati i da spavaju i da vode ljubav.

Kako tvrde stručnjaci iz njihovog tima, a verujemo da bi se mnogi složili, loš i neudoban krevet zaista može uticati na seksualni život. Oni kažu da im je cilj da ljudima olakšaju izbor prilikom odabira dušeka, te je ovaj eksperiment ključan u odklanjanju svih mana njihovih madraca. Kako to ne mogu sami, obratili su se za pomoć.

Foto/Freepik/jcomp

Parovi će svaki dušek morati da ocene ​​prema sledećim kriterijumima: koliko odskače, koliko je bučan, čvrstoća, potpora, udobnost i ukupni rezultat.

Ipak, postoji jedna mala začkoljica, kako prenosi portal Men’s Health.

Da bi vas izabrali, potrebno je najpre da pošaljhete video zapis u trajanju od 60 sekundi, u kom ćete objasniti zbog čega smatrate da ste baš vi ti koje bi kompanija trebalo da odabere.

Pa, ukoliko smatrate da ste pravi za taj posao, ne časite časa, prijavite se i ko zna, možda baš vi osvojite 3000 dolara i besplatan dušek.

I jare i pare!

 

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar