Mladić, koji je kolima upao u migrantski centar u Obrenovcu, ipak ide u pritvor

Radovanović je u petak saslušan zbog nasilničkog ponašanja

Foto: Printscreen/ Facebook

Filip Radovanović, kik-bokser i navodni član pokreta “Levijatan”, koji je za Đurđevdan, automobilom upao u obrenovačku kasarnu gde je smešteno blizu hiljadu migranata, u ponedeljak je, kako “Novosti” saznaju, vraćen u pritvor.

Radovanović je u petak saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Obrenovcu zbog nasilničkog ponašanja. U svojoj odbrani izneo je tvrdnju da je upad u migrantski centar učinio u alkoholisanom stanju, jer je bio revoltiran i ljut zbog njihovog bahatog ponašanja, kao i jer su bili nepristojni i dobacivali njegovoj devojci.

Kako je potvrdila portparol tužilaštva, ova institucija zatražila je da se Radovanoviću odredi pritvor do 30 dana, kako ne bi boravkom na slobodi, ponovio krivično delo. Međutim, Sud u Obrenovcu je odlučio da za to nema osnova i osumnjičenog pustio da se brani sa slobode. Tužilaštvo je uložilo žalbu na ovakvu odluku, koju je, kako nezvanično saznajemo, sud prihvatio i naložio Radovanovićevo odvođenje u pritvor, a što je i sam osumnjičeni potvrdio na svom fejsbuk-profilu.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

Izvor: Novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar