Stefanović otkriva šta se krije iza napada opozicije na pripadnike policije

Nebojsa Stefanovic
TANJUG/ MILICA NIKOLIC

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanovića ocenjuje da je beskompromisna borba protiv narkotrafikinga očigledan razlog napada pojedinih opozicionih političara na pripadnike policije.

“Upravo su ostvareni rezultati u toj borbi razlog što su se na meti napada našli pošteni policajci, koji su dali veliki doprinos u sprečavanju prodaje narkotika”, rekao je Stefanović za Tanjug.

Siguran je, kaže, da se iz istog razloga na meti napada našla i Dijana Hrkalović, nekadašnja državna sekretarka u MUP.

“Žao mi je što ona više nije javni funkcioner, jer bi mogla lično da zapuši usta svima koji loše govore o njoj”, uveren je Stefanović.

To je, kaže ministar Stefanović, očigledno još jedna kampanja bazirana na izmišljotinama u cilju diskreditacije borbe protiv narkotrafikinga, u kojoj je, kako ističe, Dijana Hrkalović aktivno učestvovala i pomogla da policija Srbije bude jedna od najefikasnijih u našem regionu.

“Pored onih čiji su šuraci, kumovi i članovi porodice narkodileri, očigledno da postoje i oni koje poskupljenje narkotika na našem tržištu, zbog većih zaplena policije, i direktno pogađa”, zaključuje Nebojša Stefanović.

Izvor: Tanjug

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar