Kokoškov prelomio!

Puno se pričalo u javnosti o mogućnosti da Frenk Kaminski zaigra za srpsku reprezentaciju.

Igor Kokoškov

Foto/Printscreen/YouTube

Igor Kokoškov, novi selektor reprezentacije Srbije, rekao je da su neke njegove izjave izvučene iz konteksta i da će ubuduće morati da pazi kada priča sa medijima.

Kokoškov je u intrvjuu za “Tvin.rs”, otkrio da su portali u Srbiji preneli njegove reči onako kako one nije trebalo da zvuče. Reč je o temi da za reprezentaciju Srbije igraju stranci. Selektor tvrdi da ne razmišlja o tome da Frenk Kaminski zaigra za Srbiju, iako se o tome puno pričalo.

– To je samo lekcija za mene da budem veoma pažljiv kada su izjave u pitanju i kako ih formulišem. Ljudi vole nacionalni tim i košarku i zato moramo da vodmo računa. Neke moje izjave su izvađene iz konteksta i to nije dobro. Nije bilo nikakve priče da se naturalizuju igrači – poručio je selektor.

Kokoškov je otkrio i šta je zapravo želeo da kaže.

– Ono što je odgovor, jeste da svako ko ima srpski pasoš i naš je državljanin, može da igra košarku i on je potencijalni reprezentativac – zaključio je Kokoškov.

Kako to obično bude, biće i sada, mnogi će biti zadovoljni zbog toga što će Srbija ostati jedna od retkih reperzentacija koja u svom sastavu nema strance, a sa druge strane, biće i onih koji smatraju da ovo nije dobra odluka i da bi stranac značio našoj selekciji.

  

Izvor: Objektiv

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar