Mesi ili Ronaldo? Na terenu večita bitka, na Instagramu Portugalac nenadmašiv!

Tu se bar zna ko je pobednik...

Mesi
Tanjug/AP Photo/Emilio Morenatti

Dve najveće fudbalske zvezde su uz teren, sile i van njega, a posebno na Instagramu. Dok se mnogi raspravljaju po pitanju, ko je bolji fudbaler, na Instagramu ne moraju, zna se – Ronaldo je bolji od Mesija. 

Naime, kako prenosi Kalčomerkato, Ronaldo je sa svojih 190 miliona pratilaca na Instagramu prošle godine, verovali ili ne, zaradio 47,8 miliona dolara! To ga čini osobom koja je najviše zaradila od ove društvene mreže u 2019. godini, ostavivši iza sebe mnoge druge zvezde i “influensere”.

Zanimljivo da je igrajući za Juventus zaradio 34 miliona evra, što je manje nego na Instagramu, a o tome smo i pisali pre izvesnog vremena. 

Ronaldo je uvek imao jaku podršku na društvenim mrežama, a tu mu sigurno pomaže i devojka Džordžina Rodrigez, koja ima svojih 15 miliona pratiliaca. Oni su zajedno vrlo aktivni na Instagramu i često kače fotografije svog porodičnog života.

Što se tiče fudbala i Instagrama, Mesi je tu ipak drugi. Njega na ovoj društvenoj mreži prati 140 miliona pratilaca, a pomoću nje je prošle godine zaradio 23,3 miliona dolara. Dakle, duplo manje nego Ronaldo. Mesijeva plata u Barseloni je oko 40 miliona dolara.

Obojica imaju veoma unosne ugovore sa proizvođačima sportskig i drugih proizvoda i ono što je sigurno, ne moraju da brinu jer godišnje prebace i sumu od 100 miliona dolara. 

Izvor: Objektiv

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar