Srbija neće ići u Tokio…

Nisu uspeli odbojkaši da dođu do vize

Bugarska odbojka
CEV

Odbojkaše Srbije nećemo gledati jula u Tokiju.

Oni su poraženi od Bugarske sa 3:2 u setovima i time defitivno raspršili sve snove o Olimpijadi. Već posle tri seta bilo je jasno da će Bugari u polufinale turnira, a da će Srbiji za tako nešto trebati čudo i pobeda Holanđana nad Francuskom, što je samo po sebi, budimo realni, teško ostvarivo.

Međutim, ni to više ne pomaže četi Slobodana Kovača.

Odlična prva tri seta viđena su u Berlinu. Bugari su nešto bolje počeli prvi set, i tu prednost, uz manje oscilacije, uspeli su da zadrže do kraja seta. (25:21)

U drugom, prava drama! Rezultatska klackalica do samog kraja, ali mirnije ruke bile su našoj reprezentaciji i stiglo se do izjednačenja. (26:24)

Mnogo bolje u treći set ušli su “Orlovi”, imali su prednost od 7:2, ali malo, po malo Bugari su “cepkali” prednost i na kraju stigli do njima potrebna dva seta i plasirali se u polufinale turnira.

U naredna dva seta, videlo se da Bugarima krajnji rezultat nije ni bio bitan, budući da su ostvarili cilj. Srbija je smogla snage i izjednačila na 2:2 (25:21). Odlično je i započela peti set, vodila 10:7, ali neverovatna serija Penčeva i Bugara poslala je Srbe kući i ostavila ih bez vize za Tokio.

Izvor: Objektiv

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar