Pobednički tandem ne treba menjati: Zvezda i Gasprom nastavljaju saradnju!

Fk Crvena zvezda

Foto/FK Crvena zvezda

Novogodišnji praznici se bliže a u Crvenoj zvezdi pobednički tandem ne žele da menjaju. Naime, ruski Gasprom će i naredne dve godine biti generalni sponzor kluba, dakle sve do 2022. godine. 

U trenucima velike finansijske krize kompanija Gasprom bila je garancija opstanka kluba sa “Marakane”. Saradnja započeta 2010. godine zvanično je ovog popodneva produžena u prostorijama crveno-belih. 

Paraf na novu saradnju su stavili član upravnog odbora kompanije Gasprom Aleksandar Dibalj i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

“Izuzetno smo ponosni što potpisujemo ugovor sa kompanijom Gaspromnjeft. Ovo doživljavamo kao dokaz svega urađenog što smo uradili u prethodnom periodu, i kao krunu bratskih odnosa dva naroda. Uspeha ne bi bilo da nismo imali finansijsku sigurnost u vidu sponzorskog ugovora kompanije Gasprom. Mogu samo da ih se zahvalim, i da obećam da ćemo se truditi da u narednom periodu budemo još bolji i uspešniji”, poručio je Zvezdan Terzić.

Detalji ugovori nisu saopšteni. Ipak, poznato je već da će srpski šampion na ime sponzorskog ugovor godišnje dobijeti nešto više od 4.000.000 evra. Zadovoljstvo je izrazio i član upravnog odbora kompanije Gasprom Aleksandar Dibalj.  

“Naša kompanija je jedan od najvećih investitora u zemlji. Postali smo velika kompanija u regionu. Mi se ne bavimo samo biznisom. Razvijamo kulturu i sport, o čemu svedoči i ovaj ugovor sa Crvenom zvezdom. Zvezdini rezultati su veliki pokretač našeg biznisa. Kada smo birali klub, nismo mogli da ne izaberemo Crvenu zvezdu. To je bivši šampion Evrope, sada učesnik Lige šampiona. Klub je napravio veliki korak napred. Zaključili smo ugovor na još dve godine. Ne želimo da otkrijemo detalje ugovora, ali je on isti kao i prošli. Dobijaće se i bonusi u slučaju uspeha u prvenstvu i Evropi”, poručio je Dibalj.

Izvor: Nedefinisan

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar