Marka: Modrić više nije glavni u Realu!

Prošle godine najbolji igrač sveta, ove na klupi...

Luka Modrić
Fc Real Madrid

Za Luku Modrića, 2018. godina će ostati zauvek zapamćena po dobrom. Sa druge strane, 2019. će želeti što pre da zaboravi. U ovu je ušao sa namerom da pokaže da je jedan od najboljih igrača, međutim dogodio se veliki pad. 

To je uticalo na njegov status u ekipi jer Modrić nije bio u startnoj postavi ni u jednoj od četiri najvažnije utakmice u prvom delu sezone.

Nije bio u prvom planu kod Zinedina Zidana ni u španskim derbijima, jer je protiv gradskog rivala Atletika i najvećeg konkurenta Barselone odigrao ukupno samo pola sata.

Španska Marka piše da bez obzira što je u septembru napunio 34 godine, Modrić nije navikao da sedi na klupi tokom sedam i po godina u Madridu, ali usprkos tome se ne predaje nego na svakom treningu naporno radi kako bi dokazao da je vredan statusa prvotimca.

“Osim što je vrhunski fudbaler i institucija Real Madrida, Modrić je velikodušan i kolegijalan, ali uzimajući u obzir sve to, i dalje se ne miri s činjenicom da više nije glavni ni nezamenjiv u timu”, piše Marka i navodi razlog zbog kojeg je postao rezerva u najvažnijim utakmicama:

“Na scenu je stupio Fede Valverde i postao onaj koji daje ritam novom Realu”.

Izvor: Marca

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar