Čovek za velika dela: “Obećao sam da neću da plačem, bez vas bi mi sve teže bilo”

Čovek koji ne beži od izazova!

Siniša Mihajlović
Tanjug/FSS

Trener Bolonje Siniša Mihajlović proglašen je za trenera godine na svečanoj proslavi 100. rođendana Fudbalskog saveza Srbije.

Na ceremoniji u Narodnom pozorištu u Beogradu, Mihajlović, koji se mesecima unazad bori sa bolešću, dočekan je ovacijama.

“Zlatnu loptu” mu je uručio predsednik Fudbalskog saveza Slaviša Kokeza, a Mihajlović se prisutnim obratio u veoma emotivnom tonu.

“Obećao sam da neću da plačem, ali hvala vam od srca. Hoću sve da vas pozdravim. Hvala za ovu počast, biti najbolji trener Srbije i biti izabran od mojih Srba za mene nema veću važnost, jer je najveće prizanje koije sam dobio u karijeri”, rekao je Mihajlović.

On je dodao i ovo:

“Hvala FSS i čestitam svima na jubileju, 100 godina Saveza. Hvala i svim ljudima koji su pokazali ljubav u momentima kada sam bio u bolnici i mojim igračima prijateljima, političarima… Dali ste mi veliku snagu, bez vas bi mi bilo teže sve. To je velika stvar za mene koju neću moći da zaboravim. Živim u Italiji 30 godina ali bio sam i ostao Srbin. Nadam se da vas nikaad nisam razočarao i da sam predstavio Srbiju na najbolji način”, izjavio je Mihajlović.

Imao je Mihajlović poruku i za sve u Srbiji.

“Nisam spremio ništa, ne volim da čitam, čestitam svima Novu Godinu i Božić, da provedete lepo u zdravlju i veselju. Hvala vam na priznanju. Posle imenovanja za selektora Srbije ovo je za mene velika čast”, zaključio je Siniša.

 

 

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar