Milošević: “Ovo je raj!”

Trener Partizana oduševljen uslovima u Turskoj

Savo Milošević
Tanjug/Zoran Zestić

Ono što ga najviše čini zadovoljnim, a što je otkrio u razgovoru sa novinarima u Turskoj jeste mnogo bolja situacija u ekipi nego što je to bio slučaj tokom letošnjih priprema.

”Ovo je raj, blagoslov. U poređenju sa onim od letos, kada su nam se planovi menjali na svaka tri dana. Bili smo na to prisiljeni. Sada imamo plan na duži period, za kompletne pripreme. Prezadovoljan sam uslovima koje imamo. Inače, mislim da je ovde previše luskuzno, jer smo došli pre svega da radimo”, istakao je Milošević, prenose ”Novosti”.

Pojačanja još uvek nema, ali jasno je da je Partizanova glavna meta i dalje iskusni štoper Slobodan Rajković. Šef struke crno-belih ne odustaje od ovog igrača, iako on pregovara i sa nekim drugim klubovima, iz inostranstva.

I čekaće ga još, koliko god bude potrebno, poučen iskustvima i od letos.

”Asana sam čekao dva meseca, Natha dva i po, Markovića tri meseca. Svaki igrač ima pravo da odlučuje o svojoj sudbini. Mi nismo klub koji ima milione na bacanje. Moramo malo da se povinujemo i da ih ubedimo da dođu ovde. Proveo je dva meseca sa nama, njegov kvalitet ljudski i igrački apsolutno zadovoljava naše kriterijume”, objašnjava Milošević.

Foto: Tanjug/Zoran Zestić

Potvrdio je i da desni bek Nemanja Miletić ostaje u Partizanu ”99 odsto”, pa s obzirom da kao desnog beka koristi i Aleksandra Lutovca, crno-beli ove zime neće dovoditi pojačanje na toj poziciji.

”Imamo dva rešenja na toj poziciji i nema potrebe za trećim igračem”, naglasio je Milošević.

Na proleće se mnogo očekuje od Lazara Markovića, pre svega da bude potpuno spreman i potpuno oporavljen od povrede zbog koje je propustio veći deo jesenjeg dela sezone.

”Biće u specijalnom režimu rada, jer ne želimo više problema sa njim. I kontrola i magnetna rezonanca će biti rađeni na svakih 10 dana tokom priprema da bi se kontrolisala povreda. Želimo da ga zaštitimo maksimalno”, naglasio je Milošević.

Jedino što mu je pokvarilo raspoloženje je postupak mladog štopera Dominika Dinge, koji je odlučio da ne putuje sa ostatkom ekipe na pripreme u Tursku. Zašto je to učinio, Miloševiću nije sasvim jasno.

”To bih i ja voleo da znam. U ovom trenutku nemam pravu inforamciju. Žao mi je što ovako pričam, svaki igrač mi je bitan. Ne bih svojim rečima da naškodim njemu”, dodao je trener Partizana.

Izvor: Objektiv, Sportske.net

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar