Milošević: “Sada je takva situacija, odbio sam ponudu od 10 miliona za Sadika!”

Savo Milošević o tome kako je odbio velike ponude za Umara Sadika

Savo Milošević
Tanjug/Zoran Zestić

Sve tutnji oko Umara Sadika poslednjih dana. Najbolji strelac Partizana odjednom je izleteo u prvi plan kako je krenuo zimski prelazni rok, jer se ponude za njega samo nižu.

Mnogi su se nasmejali kada se pojavila informacija da je Partizan odbio ponudu Liona od 6.000.000 evra za nigerijskog napadača. Šta li će tek reći sada na izjavu Sava Miloševića da crno-beli nisu prihvatili ni ponudu tešku 10.000.000 evra?

A, upravo to je trener kluba iz Humske 1 saopštio novinarima na pripremama u Turskoj.

„Rekao sam već koju cenu tražimo za Sadika. Danas smo pričali u stručnom štabu. Zaista deluje suludo da i ja i stručni štab razmišljamo kako ne želimo da uzmemo 10.000.000 evra za jednog igrača. To je bilo nezamislivo pre, a sada je takva situacija. Izuzetno sam zadovoljan što nemam pritisak od strane rukovodstva i odbio sam tri ponude za Sadika: od sedam, osam i 10 miliona i niko iz kluba me nije nazvao iz uprave i rekao „Čoveče, zašto ovo odbijamo“, ispričao je Savo Milošević, a preneo Hotsport.

Partizan ne želi više da prodaje najbolje igrač za bilo kakve pare. Niti za to ima potrebe nakon transfera Strahinje Pavlovića u Monako, niti želi da to čini, jer mora da se čuva okosnica ekipe i za letnje evropske kvalifikacije.

„Glavni cilj u Partitzanu mi je bio da približimo igru Evropi. Nisam to rekao zbog lične sujete. I ove ponude proizilaze iz naših igara u Ligi Evrope, a ne zbog domaćeg prvenstva, uz svo poštovanje našeg takmičenja“, objasnio je Milošević.

Izvor: Hot Sport

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar