Zbog čega je Ibra u Milanu? Inzagi zna odgovor!

Nije slava, nisu pare

Ibrahimović
Tanjug/Spada/LaPresse via AP

Nekadašnji italijanski fudbaler Filipo Inzagi rekao je danas da će povratak Zlatana Ibrahimovića u Milan biti vrlo uspešan i da će Šveđanin obeležiti i ovaj period u dresu italijanskog kluba.

“Igrao sam s njim i jako ga poštujem, dobro su uradili što su ga vratili, potreban im je. Njemu nisu potrebni novac i slava, ako se vratio znači da veruje da može da obeleži i ovaj boravak u Milanu”, rekao je Inzagi.

Ibrahimović je postigao gol za italijanski klub već u svojoj prvoj utakmici, te Inzagi smatra da je njegova uloga primećena već i u prijateljskom duelu.

“Čini mi se da je kvalitet pokazao već u prvim utakmicama. Primećena je njegova težina čak i na debiju, ali svakako da ostaje mnogo posla pred njim”, kazao je Inzagi.

On se osvrnuo i trenutno formu “rosonera” i istekao da ima puno poverenja u Paola Maldinija.

“Poznajem Maldinija i verujem mu. Siguran sam da će on i Zvonimir Boban uspeti da izvuku klub iz ove situacije. Svake godine morate resetovati ekipu, ubaciti dva ili tri igrača, i pre svega, biti strpljivi”, kazao je Italijan.

Milan trenutno zauzima deseto mesto na tabeli Serije A s 25 bodova, a sldeću utakmicu igraće protiv Udinezea na domaćem terenu.

Izvor: Objektiv

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar