“Luda glava…” (VIDEO)

Bogdanović i Bjelica u laganom razgovoru o svemu po malo...

Bogdan Bogdanović
screenshot/Danas Conference Center

Autor emisije “Dođite na stadion” Željko Pantić, posetio je Sakramento gde je razgovarao sa srpskim košarkašima iz tog kluba Nemanjom Bjelicom i Bogdanom Bogdanovićem.

On je podsetio i na izjavu generalnog menadžera Kingsa Vlada Divca koji je za Bjelicu rekao da je talentovaniji i od Nikole Jokića i od Bogdana Bogdanovića.

“Nisam znao za tu izjavu Divca, a pratim sve kod nas šta se piše… Hvala mu na tome… Taj povratak u Evropu… Nisam imao neke ponude koje sam želeo u tom trenutku, iskočio je Sakramento u poslednjem momentu. Nije moglo bolje da se namesti. Mislim da sam zaslužio”, naveo je Bjelica.

Ekipa Sakramenta od ove sezone ima i crveno-belu garnituru.

“Vlade je prošle godine izabrao crno-belu, Peđa je sada dodao crveno-belu, da izbalansiraju”, našalio se Bogdanović.

U njihovom društvu se našao i bek Memfisa Marko Gudurić.

“Snalazim se i dalje… Trudim se, bilo je nezgodno na početku. Mislim da sam na dobrom putu, igramo bolje nego što su mnogi očekivali. Mlada smo ekipa, vreme radi za nas”, naveo je Gudurić.

Bogdanović je potom prokomentarisao segment iz Bjeličine karijere.

“Ja sam mu lepo rekao, on je igrao lagano u Evropi, nije mu bilo potrebno da radi na tehnici, na drugim stvarima, čovek je sve rešavao jednim driblingom, uđe u čoveka, preskoči ga… Bio je dominantan, nije morao da radi ništa drugo”, istakao je Bogdanović.

Na pitanje Pantića zašto je toliko čekao da dokaže sve svoje kvalitete Bjelica je kratko odgovorio:

“Luda glava…”

 

Izvor: B92

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar