Partizan se sprema za pripreme: Lokomotiva, Spartak, možda i Galatasaraj

Savo Milošević

Foto/FK Partizan

Imaće fudbaleri Partizana zanimljive protivnike tokom zimskih priprema. Crno-beli su već dogovorili duele samoskovskim velikanima, Lokomotivom i Spartakom, kao i još jednim članom Premijer lige Rusije, Rostovim, a lako bi moglo da se desi da prethodno izađu na crtu Galatasaraju.

Poslednji dana intenzivirani su pregovori na relaciji Beograd – Istanbul, s ciljem da se srpski osvajač kupa sastane sa turskim prvakom tokom januarskog boravka u Antaliji.

„Bićemo smešteni u istom hotelu sa Galatasarajem. Dogovaramo se da igramo prijateljski meč. Planiramo dva okršaja u Turskoj, termini su 22. i 26. januara. U Kataru ćemo imati tri kontrole protiv ruskih timova”, pojasnio je trener Savo Milošević.

Prethodno, Partizan će pripreme u “Zemunelu” početi 10. januara.

“Prva dva, tri dana iskoristićemo za testiranja i analize. Nije isključeno da neko od igrača zakasni, ionako nisam striktan kad je početak u pitanju. Svi će dobiti individualne programe, moraće da rade”.

I da vode računa da se ne povrede. Preporuka je da se klone aktivnosti kakve su, na primer, mali fudbal ili ekstremni sportovi.

“To je njihova odluka. Nisam čovek koji će im zabraniti, ali momci su profesionalci, potrebno je da vode računa o telu. Suštinski, odmor im ne traje 25, nego deset dana, moraju na pripremama da se pojave spremni za rad”, objasnio je Milošević, uz napomenu da zbog prelaznog roka neće napuštati Srbiju, već će povremeno skoknuti do Kopaonika.

Izvor: Objektiv.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar