Peruničić zatečen!

Tenzije pred početak Evropskog prvenstva

Nenad Peruničić

Youtube printscreen

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić izjavio da je zatečen pisanjem pojedinih medija o “haosu u ekipi” posle odluke da Nedeljko Jovanović ne bude više član stručnog štaba. 

“Sve ovo je došlo kao grom iz vedra neba. Zatečen sam malo, jer odluka je doneta još pre dva meseca. Pre 20 dana je objavljen spisak na kome se jasno videlo ko je na njemu. Uz dužno poštovanje medija i novinara, nemam šta da dodam, osim da je to moja odluka. Potrebno je da u određenom trenutku odreaguješ na određeni način i ne bih ulazio u zamenu teza. Smatram da je ova odluka dobra za sve.” 

“Neđi (Nedeljko Jovanović prim.aut) hvala na saradnji, svakako želim sve najbolje u životu. Ne želim da upotrebim ni jednu ružnu reč”, rekao je Peruničić, koji je potom i objasnio razloge zbog kojih je Jovanović više nije deo stručnog štaba.

“Moji razlozi za početak saradnje su bili najiskreniji mogući. Tu sam čist. I sada je moja odluka takva, stojim iza nje i znam da snosim veliku odgovornost jer se bavim odgovornim poslom.”

“Razumem da novinari traže neke vesti, ali da pričamo o haosu? Haosa stvarno nigde nema, niti ga je bilo i žao mi je što je ovako ispalo. U reprezentaciji se svi radujemo utakmicama i takmičenju koje nas čeka. Momci su, kao i uvek, raspoloženi. Mislio sam da se ne oglašavam po ovoj temi pre konferencije za medije u četvrtak, ali u dogovoru sa Savezom, želim da zaštitim sve ono dobro što radimo”, zaključio je Peruničić.

Naša selekcija priprema se za EP koje se održava od 10. do 26. januara.

 

Izvor: Objektiv, Tanjug

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar