Nesmotrenost Džanana Muse: Na Instagramu podelio akcije svoje ekipe! (FOTO)

Džanan Musa
Screenshot/Instagram Džanan Musa

Mnogi klubovi od svojih igrača traže da budu pametni na društvenim mrežama i da vode računa o tome šta “kače” na svoje naloge. 

Međutim, ponekad se dogode i ispadi ili se podele neke stvari koje možda niste trebali da podelite.

Jedan od njih je i mladi bosanskohercegovački košarkaš Džanan Musa (20, 206 cm) koji je nehotice na svoj Instagram story podelio, ni manje ni više, nego plan Bruklina za meč protiv Nju Orleansa, nekoliko sati pred duel u Luizijani.

U pitanju su akcije Pelikansa i skauting najboljeg igrača tima iz Luisijane, Brengona Ingrama. Kada su počeli komentari da stižu, Musa je obrisao fotografiju. 

Rodions Kurucs (@RODIONS1) with some last minute scouting homework for Tuesday’s game vs. Pelicans. Top five play calls for New Orleans include:

“Elbow 2”
“Open”
“Elbow 3”
“Dribble Clear”

( via dzananmusa / Instagram) pic.twitter.com/SMuv1DOdLP

— Christopher Lavinio (@ChrisLavinio) December 18, 2019

“>Naravno, navijači su brzo snimili šta je uradio i na društvenim mrežama je brzo počeo da se “širi papir” na kome su navedene četiri akcije koje je skauting tim Bruklina pripremio pred utakmicu, a za sada nije poznato da li će Bruklin kazniti Musu zbog ove greške.

Bruklin je ovaj meč dobio posle produžetka (108:101), a Musa nije ulazio u igru.

Musa je inače ove sezone za Bruklin odigrao već 21 meč, u proseku ima oko 14 minuta na parketu, dok je prethodne nastupio na tek devet utakmica pretežno igrajući za “razvojni tim” Long Ajlend Netse. Pre dolaska u NBA nastupao je za Cedevitu.

 

Izvor: Nedefinisan

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar